METEM'DEN 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ İÇİN 18 HATİM

Geyve METEM müdürü Tekin Bayer: "Gün, bu vatan için şehit olan dedelerimize minnet borcunu ödeme günüdür, sloganından yola çıkarak; 18 Mart Çanakkale Savaşının yıldönümü dolayısıyla öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğiyle, Çanakkale Şehitlerimiz ve tüm şehitler için 18 hatim indirmeye karar verdik."dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve METEM (Mesleki Teknik Eğitim Müdürlüğü ve Teknik Lise) müdürü Tekin Bayer: "Eğitimde Kaliteyi Artırma projesi kapsamında  okulumuz öğretmen, öğrenci, veli ve çalışanları arasında milli birlik ve maneviyatı güçlendirmek için 18 Mart'a 18 hatim projesi düzenledik. 

Okulumuz paydaşları bu projeye çok büyük teveccüh gösterdi. Okulumuzda çalışıp tayini çıkmış öğretmen arkadaşlarımız da telefon ederek projeye katıldılar. Velilerimiz gönüllü olarak cüz aldılar. Projeye olan ilgi beklenilenin çok üzerinde oldu. Geyve METEM öğrencileri istekle projeye sahip çıktılar. 

Projemize sahip çıkan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, 18 Mart sabah namazına müteakip Geyve Merkez Sinan Bey camisinde yapacağımız hatim duasına tüm Geyvelileri bekliyoruz."dedi.

MEHMET AYDOĞAN 

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs