ADEM DURAN Milli Eğitim Müdürlüğüne Atandı

Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Kalite Geliştirme daire başkanı olarak atanınca, yerine Adem Duran geldi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Uzmanı olarak görev yapan

Adem Duran; 1968 Sivas-Şarkışla doğumlu. 1988 yılında Bolu Eğitim Yüksek Okulundan mezun oldu. 1999 yılında AÖF'de Lisansını tamamladı. 2014 yılında uzman öğretmen olmayı hak etti.Birçok okulda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de yaptı.


BAŞARI DOLU HAYAT ÇİZGİSİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Adem Duran;

 “Okul Yönetimini Geliştirme Programı, Aksaray Eğitim Yönetimi, Eğitim Yönetim Kursu, Yönetimde Çağdaş Yaklaşımlar, Ulusal ve uluslar arası eğitimde durum tespit çalışmaları sonuçları, Din Kültürü ve Ahlak bil Formasyon kazandırma,Beden Eğitimi Formasyon kazandırma, Türk Kuşu Model Uçak Rehber Öğretmenlik, 12.Amatör Astronomlar Yaz okulu, Bilgisayar Meslek Dalı Eğitim programları  Kursu, Van Pansiyon Yönetimi, Intel Öğrenme Programı, Özel Eğitim semineri, Okullarda İlk Yardım ve Okullarda Yönetim Geliştirme gibi birçok seminere katılarak sertifikalar aldı. Birçok yardım kuruluşlarında gönüllü olarak hizmet etti.

2 adet aylıkla ödüllendirme,8 adet Takdir belgesi, 1 adet Başarı Belgesi, 4 adet Teşekkür belgesi ve Anadolu Üniversitesi rektörlüğünden Yüksek Onur Belgesi aldı.


YAYINLANMIŞ ESERLERİ

10. Rehberlik Sempozyum Kitapçığı, Çoklu zeka Kuramı ile ilgili yayınlanmış makale, Çeşitli Eğitim Dergilerinde eğitim ile ilgili Yazılar ve eleştiriler, Halk Edebiyat Aşıklık Geleneği, Son Mahyi. Başarmak İnanmaktır ve Yankının Şifreleri olmak üzere iki kitabı da basıma hazır.


ÖĞRETİMİN YANINDA EĞİTİM ŞART

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Duran, eğitim-öğretimle ilgili de şunları söyledi: Okullarımızda öğrencilerimize bilginin yanında, milli ve maneviyatı da vermeliyiz. Eğer okullarda yaptığımız Değerler Eğitimini aileye de yansıtıp, gençlerimize ana baba sevgisi, vatan, millet aşkı verirsek huzur evlerine ihtiyaç kalmaz. Çünkü herkes kendi yaşlısına bakar. Milli ve manevi değerlere sahip bir çiftçi, maneviyattan yoksun bir akademisyenden daha hayırlıdır. 13 Mart Pazar günkü YGS'ye girecek olan öğrencilerimize başarılar dilerim.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs