GEYVE'DE İSTİKLAL MARŞI COŞKUSU

Geyve METAL (Anadolu Sağlık Meslek Lisesi)'in düzenlediği İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Duran, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler coşkuyla izledi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Kaymakamlığı Öğretmenevi salonunda düzenlenen yarışmaya; Atatürk Ortaokulundan Belinay Yaldız,Geyve Ortaokulundan Nursena Savaş, Osmangazi Ortaokulundan  Rabia Demir, Gazipaşa Ortaokulundan Mine Beştepe, İmam-Hatip Ortaokulundan Merve Al, Alifuatpaşa Ortaokulundan Ayşe Uçar, Cumhuriyet Ortaokulundan Merve Gökçe, Cumhuriyet İmam-Hatip Ortaokulundan Mahmut Huzeyfe Ar, Doğantepe YİBO'dan Rabia Yakmaz, Kozan Mehmet Ayşe Akgül Ortaokulundan Zeynep Özdemir, Akdoğan Ortaokulundan Rabia Çankaya ve Karaçam Şehit Recep Demir Ortaokulundan Ayşenur Turgut katıldı.

Gamze Çoban (METEM), Edanur Çetintaş (Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi), Nursena Öğme (Anadolu İmam-Hatip Lisesi) ve Zehrah Toprak (METAL) da liseler arasında yarıştı.

Yarışmacı öğrenciler İstiklal Marşını birbirinden güzel okudukları için jüri üyeliğini yapan Erkan Dursun, Murat Yurttdur ve Hamza Kaya değerlendirme yapmakta zorlandı.


Ortaokullarda sıralama:

1.Mahmut Huzeyfe Ar -Cumhuriyet İmam-Hatip Ortaokulu, 

2.Mine Beştepe- Gazipaşa Ortaokulu,

3.Rabia Demir -Osmangazi Ortaokulu.


Liseler arası: 

1.Gamze Çoban METEM, 

2.Nursena Öğme Anadolu İmam-Hatip Lisesi,

3.Zehra Toprak METAL.

Dereceye giren öğrencilere gram altın ve Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı Safahat adlı eser hediye edildi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Duran, ödül töreninde yaptığı konuşmada: "Hız çağında yaşıyoruz, dünyanın öbür ucundan haber alıyoruz ama kapı komşumuzun derdini sormuyoruz. 

Mehmet Akif Ersoy'u anlayan, tanıyan ve onun gibi özü sözü bir gençlere ihtiyacımız vardır. Biz öğretmenler dersi dilden değil, gönülden anlatmalıyız ki yeni Mehmet Akifler yetiştirebilelim."dedi. 


Okul müdürü Ahmet Akkuş: "Düzenlediğimiz yarışmaya katılan okullara, öğrencilere hediye almak için bize maddi desteğini esirgemeyen ilçemiz esnaflarından Ahmet Çınar, İlyas Akkaya, Erkut Yalçın, Atilla Gül ve Ahmet Tunca'ya teşekkür ederim." dedi.

MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs