Koçak, SAÜ MYO’da Vergi Tanıtımı Yaptı

Geyve Vergi dairesi Müdürü Gaffar Koçak, SAÜ Geyve MYO Salonu’nda öğrencilere vergi ile ilgili seminer verdi.
Editör Editör

Programa; SAÜ Geyve MYO Müdürü Doç. Dr. Nermin Akyel, Vergi Dairesi Müdürü Gaffar Koçak ile Vergi Dairesi çalışanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Geyve Vergi Dairesi Müdürü Koçak 27. Vergi haftası münasebeti ile yaptığı konuşmada; vergi bilinci tüm toplum fertlerinde yerleşir ise yüce devletin yatırımlarını yapar iken finansal gereksinimini kolay giderebileceğini borçlanma v.s. gibi pahalı finansman kaynaklarını en az veya hiç kullanmadan kendi öz kaynakları ile çevirebileceğini söyledi.

Maliye Bakanlığı ile Denetim Kurulunu, Gelir İdaresi Başkanlığı ile Sakarya Vergi Dairesi başkanlığı ve Geyve Vergi Dairesini tanıttı.

Geyve Vergi Dairesi Müdürü gaffar Koçak; Üniversiteli gençlere meslek seçimi için kendi kurumu ile muhasebecilik mesleğini tanıttı. Beyanname gönderme usullerinden bahseden Koçak, şifresiz gayrimenkul sermayeye ait bir de beyanname düzenlemek sureti ile internet ortamında vergi dairesine iletti. Yapılan işlem başarılı oldu.

Gaffar Koçak, diğer eğitim kurumlarından talep gelmesi halinde Vergi bilincini yaymak üzere çalışma ve aydınlatıcı bilgi verilebileceğini belirtti.

Vergi beyan etmek ve ödemenin bir vatandaşlık borcu olduğu gibi en büyük vatan borcu olduğunu vurguladı.

Programın bitiminden sonra, Geyve Vergi Dairesi adına gelir Uzman Yardımcısı Seyda Eser, SAÜ Geyve MYO Müdürü Nermin Akyel’e canlı çiçek hediye etti. SAÜ Geyve MYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Nermin Akyel, başta Vergi Dairesi Müdürü Koçak ile Geyve Mal Müdürü Serdar Suat Aytek olmak üzere vergi Gelir Uzmanı Özkan KABA, Gelir Uzman Yardımcısı Seyda ESER, Gelir Uzman Yardımcısı Fatih Emre ORUÇOĞLU, Gelir Uzman Yardımcısı Hakan ATILGAN ve Burhan GEDİK’E birer Teşekkür Belgesi vermeyi ihmal etmedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs