Kaya, Çamurlu Yol Kalmayacak

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda yapıldı.
Editör Editör

Programa; Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, Sakarya AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Geyve İlçe başkanı Muhittin Irmak, AK Parti Geyve Kadın Kolları Başkanı Aynur Gökdemir, AK Parti Gençlik Kolları Geyve İlçe başkanı Faruk Koç, mahalle muhtarları, mahalle temsilcileri ve yoğun bir katılım oldu.

Program, Saygı Duruşu ile İstiklal Marşı’nın birlikte okunması ile başladı. Konuşmaların ardından, soru-cevap ile devam eden program dilek ve temenniler ile son buldu.

Divan, Kadın Kolları başkanı Aynur Gökdemir, Gençlik Kolları Başkanı Faruk Koç, Teşkilatlanma Başkanı Ünal Demir, İlçe Sekreteri Raif Alev ile AR-GE Birim Başkanı Metin Avcı’dan teşekkül etti.

Programın sunumunu, AR-GE başkanı Metin Avcı yaptı.

Hoş Geldiniz, konuşmasını İlçe Başkanı Muhittin Irmak yaptı. 

Sakarya İl Başkanı Fevzi kılıç yaptığı konuşmada özet ile İlçedeki uyumun hizmet ve yatırım getirdiğini vurguladı. Geçtiğimiz günlerde CHP İl örgütü ile aynı anda adliyede suç duyurusunda bulunduklarını ifade eden kılıç: “CHP’nin muhalif olmak ruhuna işlemiş. İyide yapsanız kötü, kötü de yapsanız kötü. CHP’ye Cenneti verseniz orayı da beğenmeyip eleştiri yaparlar. Takdir etme veya çözüm üretme noktasında yoklar, amma eleştirmekte profesyoneller. Şeklinde konuştu.

Başkan Kaya yaptığı konuşmada: “Kimse çamura basmayacak.”Dedi.

İhaleye Çıkıyoruz

Başkan Kaya, yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgiler verdi. 15 Nisan’da asfalt ihalesinin yapılacağını, 25 Nisan’da ise yer teslimi ile 3 ay sürecek olan asfalt sezonunu açacaklarını müjdeleyerek 700 gün süren çamur ile toz esareti için vatandaşlardan özür diledi.

Her Yer Asfalt

İller Bankası Kredisi ile ilçenin tamamını asfalt yapacaklarını ifade eden Başkan Kaya: “14 Milyonluk ihaleyi 15 Nisan’da yapacağız. 90Bin Ton asfalt ile 90 km.lik yol asfaltlanacak. Yaz Dönemi boyunca ilçede asfalt çalışmalarımız devam edecek. Asfaltlanmayan yolları ise parke taşı yapacağız. 14 Milyonluk asfalt ile 6 Milyonluk parke ile Geyve’de kimse çamura basmayacak. “şeklinde konuştu.

Başkan kaya, asfalt çalışması ile birlikte 50 dönüm alan üzerinde yapılacak Sosyal Tesis içinde ihale aşamasına gelindiğini sözlerine ekledi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs