Geyve İlk ve Ortaokulu Kütüphanesi Açıldı

Geyve ilk ve ortaokulu kütüphanesi yenilenerek hizmete açılmıştır. Açılışa Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, ilçe milli eğitim müdürü Beşir Nalbant, okul müdürleri ve öğretmenleri, veliler ve okul öğrencileri katıldı.
Editör Editör

Program, Okul Müdürü Abdülkerim Bülbül’ün hoş geldiniz konuşması ile başladı.Bülbül konuşmasında özetle: “Z-Kütüphane mantığı çerçevesinde okulumuzun kütüphanesini yeniledik. 2 bin çeşit roman, hikâye, kişisel gelişim, dini, tarihi, şiir kitapları öğrencilere ve velilere hizmet verecektir. Açılış programımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduk.” Dedi.

Müzik öğretmeni Mehmet Yıldız eşliğinde, Klarnet Gökhan Beştepe, Keman Refik Ulu, Keman Ali Şenol, Davul Muharrem Genç’in sazları ile okul korosu dinletisi ve halk oyunları ekibi gösterisi sunuldu.

8/D öğrencisi Emine Gürleyen “Kütüphaneden uyulması gereken kurallar.” yazısını, 8/D öğrencisi Yurdanur Tayfun “Kütüphanenin önemine uygun güzel sözler” yazısını, 8/D öğrencisi Selin Sezgin “Kütüphane ” şiirini sundu.

Programa katılanlar birlikte kütüphanenin açılışına katıldı. Kurdeleyi; İlçe Kaymakamı İlyas Memiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant birlikte kesti.

Program sonunda Geyve Kaymakamı İlyas Memiş kütüphane yenileme projesinde emeği geçen okul müdürü Abdülkerim Bülbül, okul öğretmenleri Abdülcabbar Uğurlu, Fatih Keleş, Üzeyir Koç, Muhammed Tek, Sırrı Yaşar, Ebru Uğurlu, Kemalettin Uyar ve diğer emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Geyve İlk ve Ortaokulu Kütüphanesi öğrenciler, öğretmenler ve velilerin desteği ile yenilenerek zenginleştirildi. 2Bin çeşit roman, hikâye, kişisel gelişim, dini, tarih, şiir kitapları öğrencilere ve velilere hizmet vermektedir. Armut koltuklar, yer minderleri, farklı tasarım kitaplık ve masalar, rengârenk ve sımsıcak bir ortamda kitap okuma keyfi… Bir masal tadında keyifli vakitler geçirme mekânı… Duvar akvaryumları ile görsel bir zenginlik… Fon müzikleri eşliğinde ruhunuzun dinlendiğini hissedeceksiniz.

Proje 60 Bin TL olup, işçiliğinin öğretmenler tarafından yapılması sayesinde 10Bin TL. ye bitirildi. Ayrıca ilçe esnafları, veliler ile okul öğrencileri de gelirlerin karşılanması amacıyla yapılan çekiliş etkinliğine hatırı sayılır destek verdi.

Kütüphanenin bütün yapım işleri okul öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs