GEYVE'DE POLİS HAFTASI KUTLANDI

Geyve'de Polis teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü üzgün geçti.
Editör Editör


Geyve Emniyet Müdürlüğü, teşkilatın kuruluş yıl dönümünde Atatürk büstünün önünde saygı duruşunda bulundu ve çelenk koydu.

Geyve Emniyet Müdürü Ahmet Demirtaş yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: Her gün meslektaşlarımız ve askerlerimiz şehit düşerken görkemli bir tören yapmaya içimiz el vermedi. Şehitlerimizin aziz hatırası için Regaip kandilinde Kuranı Kerim okuttuk.

Gece-gündüz demeden zor şartlarda görev yapan meslektaşlarıma sağlık, sıhhat ve mutluluk diliyorum. Güneydoğu’da terörlerle mücadelede eden asker ve polisimize başarılar diliyorum. Canlarını vatan ve bayrak uğruna feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifa diliyorum.

ÖDÜL TÖRENİ

Kompozisyon yazma yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler veren Emniyet Müdürü Ahmet Demirtaş : "Polis haftasıyla ilgili liseler arasında düzenlediğimiz kompozisyon yazma yarışmasına 21 öğrenci katıldı.

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden Emine Ceren Alkan, Hümeyra Sunal ve Aleyke Demirkaya'nın eserleri çok beğenildi.

Biz bu öğrencilerimizin eserlerini birinci kabul ediyoruz. Katılımından dolayı Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmenlerine ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz.

MEHMET AYDOĞAN  

Geyve Haber

Aleyke DEMİRKAYA, Hümeyra SUNAL Em. Müd.Ahmet DEMİRTAŞ ve Emine Ceren ALKAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs