KALİTE ŞAMPİYON

AKGIDA Lactalis ile Öz-Gıda İş Sendikasının ortaklaşa düzenlediği 7.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasını Kalite takımı kazandı.
Editör Editör

Pamukova Çelikler Spor Tesislerinde yapılan halı saha futbol turnuvasını; Hakan Uysal, Zafer Akça, Hakan Özdil, Hüseyin Özkan, İsmail Karadayı, Tarık Çakmak, Celalettin Gür, Salim Çakır  ve Ferdi Körükçü organize etti. 

Maçları Öz Gıda -İş sendikası  Sakarya şubesi başkanı Hayati Özer, başkan yardımcısı Hüseyin Özkan, Cüneyt Demir, Yüksel Karataş, işyeri baş temsilcisi Hakan Uysal, İlk Mevsim başkanı Ebubekir Koyun ve çok sayıda taraftar izledi.

Geleneksel turnuvanın değişmez hakemi Özcan Sevinç, maçları başarıyla yönetti.

20 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu KALİTE takımı oldu. Kalite takımının teknik direktörlüğünü Mükremin Karaca yaptı. Takımda Osman Güldemir, Osman Ertürk, Muhsin Kartal, Emre Keser, Erkan Taşkın, Uğur Kedikli, Enes Genç, Fatih Hercan ve Furkan Çetinkaya oynadı.

Birinci olan Kalite takımının kupasını, madalya ve hediyelerini Genel müdür Mustaf Çelik ile İnsan Kaynakları  grup müdürü Mustafa Deniz verdi.

2.olan Kasa Palet oyuncularının madal ve hediyesini İnsan Kaynakları Grup Direktörü Erkan Güngör ile İnsan Kaynakları grup müdürü Uğur Kocaoğlu verdi.

3. Gıda olan takımın madalya ve  hediyelerini Süt Alım Direktörü Recep Ateş ile Arge müdürü Yasin Gül verdi.

27 gol atarak gol kıralı olan Salih Demirel'in hediyesini de Akgıda Öz-Gıda İş  sendikası baş temsilcisi Hakan Uysal verdi.

JUBİLE

Kalite takımının as oyuncusu Muhsin Kartal, birincilik kupasını alarak 20 yıllık futbol hayatına jubile yaptı.

Genel müdür Mustafa Çelik kupa verme töreninde turnuvayı düzenleyenlere ve katılan oyunculara teşekkür etti.

Kupa töreni sonunda futbolcular ile seyirciler birlikte baklava yiyerek, işi tatlıya bağladılar.

MEHMET AYDOĞAN 

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs