Tenis Masasında İftar Yemeği

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin masatenisi şampiyonu olan öğrencisi Zeynep Betül Turhal, öğretmenlerine masatenisinin üzerinde iftar yemeği verdi.
Editör Editör

Dört yıldan beri okuduğu Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesine masatenisinde daima birincililik kupası kazandıran Zeynep Betül Turhal, öğretmenlerini iftara davet etti. 

Adapazarı'nda oturan Zeynep Betül Turhal'ın davetine; okul müdürü Ahmet Akkuş, müdür yardımcıları Şeref Bulut ve Fatih Uysal, öğretmenlerden Mehmet Aydoğan, Yasin Can, Nuri Orhan; Zülal Orhan,  Gülçin Kalaycı, eşi işadamı Yasın Kalaycı, Hamiyet Bilgekul ile çocukları katıldı.


ÖNCE İFTAR, SONRA MAÇ

Zeynep Betül Turhal, babası Mehmet Ali Turhal, annesi ve abisi Fatih Turhal; masatenisini, iftar sofrası olarak kullanıp tabaklar toplandıktan sonra, baba-kız misafirlerle  masa tenisi maçı yaptılar.


KİTAP SARAYI

Mehmet Ali Turhal, kızı Zeynep Betül Turhal'ın çalışma odasında bulunan bin bir çeşit kitapların konusu hakkında bilgi verdi. Tasavvuf musikisi dinletti.


BOTANİK BAHÇESİNDE ÇAY KEYFİ

Evin balkonunu rengarenk çiçeklerle süsleyen ve saksılara vecizeler yazan Zeynep Betül Turhal, öğretmenlerine çiçeklerin arasında çay ikram etti ve hatıra fotoğraf çektirdi. Mehmet Ali Turhal:"Sizler gibi değerli insanları, biricik kızımız Zeynep'e öğretmen yapan Cenabı Allah'a binlerce şükürler olsun. Ramazanda iftar soframızı şereflendirdiğiniz için çok teşekkür ederim."dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Mehmet Ali TURHAL ve Zeynep Betül TURHAL

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs