Geyve MEM Mehmet Doğan'ın Mesajı

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan yeni öğretim yılının başlaması üzerine mesaj yayınladı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı, coşkusunu ve tatlı telaşını hep birlikte yaşıyoruz. Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan mink yavrularımıza, öğretmenlerine, arkadaşlarına ve okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve kutsal mesleği seçen değerli öğretmenlerimize 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum.


Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım;

Mesleğimizin amacı geleceğimizin teminatı olan çocukları ve öğrencileri çağın gerektirdiği bilgi donanımını kazandırıp, onları içinde bulundukları çağı anlayıp yorumlayacak bilgi düzeyine ulaştırmaktır. Öğrencilerimizin ilgi ve kabiliyetlerini geliştirerek onlara gerekli bilgi, beceri, davranış kazandırmak suretiyle, onları hayata hazırlamak en büyük hedefimiz olmalıdır. Bütün bunların yanında, milli, manevi ve insani değerleri benimseyen, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren bireyler olarak yetiştirmek başlıca görevlerimizdendir.


Değerli Veliler;

Çocuklarınız için okullarımızla sürekli iletişim ve işbirliği içinde olmanız çok önemlidir. Öğrenci-öğretmen-okul yönetimi ve veli arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim öğrencilerimizin başarısını arttıracaktır.


Sevgili Öğrenciler;

Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Bizim bütün gayretimiz sizlerin yetişmesi, sizlerin iyi birer vatandaş olabilmesi içindir. Önümüzdeki yüzyılın bilim adamları, yöneticileri, öğretmenleri, doktorları sizler olacaksınız. Bu yüzden çağın teknolojik gelişmelerinden mutlaka yararlanmalı, kendinizi iyi yetiştirmelisiniz. Okuyan, araştıran, sorgulayan, ülkesini, milletini, bayrağını, tarihini seven birer insan olarak yetişmeniz en büyük amacımızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, fedakâr ve onurlu mesleği temsil eden öğretmenlerimize, eğitim camiamıza, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmeyi diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs