Yol Kenarında Çobanlık ve Mahsülünü Pazarlama

Geyve İlçe'sine bağlı Eşme Köyü'nde ikamet etmekte olan Cevat Karadeniz, E25 karayolu bağlantılı çevre yolu üzerinde çobanlık ve ürün pazrlaması yapıyor.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN




Cevat Karadeniz



Geyve İlçesine iki km uzaklıkta bulunan Eşme Küyünde oturan Cevat KARADENİZ bahçesindeki mahsülünü kendi imkanlarıyla, E25 karayolu bağlantılı Taraklı, Göynük, Mudurnu, Nallıhan ve Beypazarı çevre yolu üzerinde pazarlamağa çalışıyor hemde koyunlarına çobanlık yapıyor.


İlçemizde kooperatifleşme ve hal binası olmadığı gibi, E25 karayolu üzerine kurulan hal kontrol noktasının olmasından dolayıda tüccar gelemediği için müstahsilin ürettiği ürününü kendi imkan ve çabalarıyla pazarlaması gerekiyor.


Bunlardan biride Eşme Köyü'nde ikamet etmekte olan Cevat KARADENİZ; GEYVE HABER Muhabirimize" Ürettiğimiz mahsülü başka bir şekilde pazarlamamız mümkün değil. Hal binamız yok. Kooperatif yok. E25 karayolu üzerine kurulan hal kontrol noktasından dolayı tüccar gelemiyor.


Aldığımız kredilerin günü geçmeğe başladığı için icra takibi başladı. Okullar açıldı. Çocuklara defter kalem parası ve harçlık vermek gerekiyor. Eve Ekmek götürmeden olmuyor. Ne yapacağımızı şaşırıp kaldık. Yetkililerden sorunumuza biran önce çare bulmalarını bekliyoruz"dedi.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs