AKDOĞAN'DA KARDEŞ OKUL ŞENLİĞİ

Geyve Anadolu Lisesi ile Akdoğan Okulunun ortaklaşa düzenledikleri "23 Nisan Kardeş Okul Etkinliği" çok beğenildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş, müdür yardımcıları Mücahit Tarakçı ile Muhammet Demir, öğretmenler ve öğrenciler, kardeş okul seçtikleri Akdoğan Ortaokuluna konuk oldular.

Akdoğan Ortaokulu müdürü Remzi Yetkin, öğretmenler ve öğrenciler gelen misafirlere ev sahipliği yaptı.


KATILIM ÇOK OLDU

Her iki okulun öğretmenleri tarafından büyük bir emek harcanarak düzenlenen 23 Nisan kardeş Okul şenliğini; Geyve belediye başkan vekili Neşet Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Akdoğan Mahallesi muhtarı Erdal Üstün, Ceceler Mahallesi muhtarı Adil Keskin, Elvanbey Anadolu Lisesi Müdürü Alaattin Özdin, Cumhuriyet Ortaokulu müdürü Yusuf Adil Bilgin, Alifuatpaşa Ortaokulu müdürü Bahattin Aydemir, Eşme Ortaokulu müdürü Erkan Dursun, Osmangazi Ortaokulu müdürü Mustafa Can, Kazımpaşa İlkokulu müdürü Remzi Şengül ve çok sayıda davetli izledi. Programın teknik işlerini öğretmen Cemal Şahan yaptı, 8.sınıf öğrencisi Ümit Akgül sundu.


FESTİVAL GİBİ ETKİNLİK

Aşırı yağış nedeniyle geçen hafta yapılamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını, bu hafta her iki okul birlikte kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra, okul müdürü Remzi Yetkin açılış konuşması yaptı. Öğrenciler, 23 Nisan bayramının anlamına uygun şiirler okudu. Anasınıfı öğrencilerinin "Hoş Gelişler Ola" ve diğer sınıfların hazırladıkları gösteriler, halk oyunları, palyaço gösterileri çok beğenildi.

Geyve Anadolu Lisesi öğrencileri, şarkılardan bir demet sundu. Geyve Anadolu Lisesi öğrencileri, kardeş okul seçtikleri Akdoğan Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine çeşitli hediyeler verip aile fotoğrafı çektirdiler.


AKDOĞAN'IN BAŞARISI ZİRVEYE ÇIKTI

Akdoğan Ortaokulu müdürü Remzi Yetkin: "Bu yıl, öğrencilerimiz için çok başarılı bir yıl oldu. İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında ilçede birinci, ilde ikinci olduk. 23 Nisan konulu şiir yazma ve Kutlu Doğum Haftası bilgi yarışmasında öğrencilerimiz üçüncü oldu. 6.sınıflar arası Tombik oynama yarışmasında ilçe birincisiyiz. TEOG sınavında tüm soruları doğru yaparak Türkiye birincisi olan öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum."dedi.

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, başarılı olan öğrencileri tebrik edip birer tane madalya verdi.

Geyve Anadolu Lisesi ve Akdoğan Okulu, davetlilere köfte, ekmek, ayran, çilek ikram ettiler.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


Remzi YETKİN ve Ahmet AKKUŞ

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs