Haydi Çocuklar Belediye Çay Bahçesine

Paylaşmanın, mutluluğun ayı mübarek Razman'ın coşkusu devam ediyor. Geyve Belediyesi çocuklara özel etkinliklerle coşkuyu doruklara çıkarıyor.
Ali ARICI Ali ARICI

Belediye parkında bu akşam ilincisi düzenlenecek şenlikler için hazırlıklar tamam. 21.15 te başlayacak eğlence gece yarısına kadar devam edecek.


Çocuklar bu akşam canlı olarak Hacivat-Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Nasreddin Hoca, Hüsmen Ağa, palyoçalar ve animasyon ekibi ile doyasıya eğlenirken, Ateşbaz Show ile eğlencenin zirvesine çıkacaklar.çoocuklara özel yarışkarında yapılacağı programda oyunları kenardan izlemek isteyenler için allı güllü ve pamuk şekerini ücretsiz dağıtılacak.


Cuma günü hava muhalefeti nedeniyle ertelenen program çocukları davet eden Başkan Muarat Kaya; "Ramazan etkinliğimizin ikincisi bu akşam sahne alacak. Ramazan ayının manevi havası içinde insanımızda tatlı bir tebessüm bırakalım, çocuklarımızın coşkusuna ortak olalım düşüncesiyle başlattığımız etkimliğimize herkesi bekliyorum" dedi. 

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs