30 AĞUSTOS COŞKUSU

Geyve'de 30 Ağustos Zafer Bayramı, kahramanların şanına uygun bir şekilde coşkuyla kutlandı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Cumhuriyet Meydanında yapılan törene; ilçe kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon komutanı Personel Yüzbaşı Taner Çolak, belediye başkanı Murat Kaya, Cumhuriyet Savcısı Fatih Çıtak, Jandarma Assubay Kıdemli Başçavuş Seydi Vakkas Aytekin, Askerler, Emniyet Amiri Uğur Duman, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Nermin Akyel, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, daire amirleri, okul idarecileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programın sunuculuğunu Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Edebiyat öğretmeni Mehmet Aydoğan yaptı.

Geyve kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Taner Çolak ve belediye başkanı Murat Kaya Atatürk anıtına çelenk sundular. Saygı duruşundan sonra büyük bir coşkuyla İstiklal Marşını söylendi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Taner Çolak: "Kahraman milletimiz; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Ya istiklal, ya ölüm! sözünü örnek alarak, vatanımızı sonsuza kadar yaşatacaktır."dedi.

Anadolu Sağlık Melek Lisesi öğrencisi Şeyma Elmas kahramanlık şiiri okudu.

Anıt önündeki program sona erince Tebrikat Töreni için Kaymakamlık makamına geçildi. İlçe kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Taner Çolak ve belediye başkanı Murat Kaya tebrikleri kabul etti.

Kaymakam İlyas Memiş:” 30 Ağustos Zaferi gibi kahramanlık gurur ve coşkusunu yaşamamıza vesile olan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”dedi.

Kaymakam İlyas Memiş ve protokol, ilçedeki şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs