Güney Mahallesinde Parke Taşı Döşemesi Devam Ediyor

Geyve Belediyesi Güney Mahallesindeki kilit parke kaplama çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak yolların konforu ve kalitesi arttırılacak.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve genelinde yolların daha sağlıklı ve kalitesi hizmet vermesi için çalışmalarını sürdüren Geyve   Belediyesi, Güney Mahallesinde kilit parke kaplama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya , “Kilit parke taşı döşeme çalışmaları Güney Mahallesinde başladı. Vatandaşlarımızın yol sorunu çekmemeleri açısından başlatılan çalışmalar devam ediyor. Geyve'de sokaklar artık modern bir görünüme kavuşuyor.En uzak dağ köylerimizin (mahalle) yollarını ilmek ilmek döşüyoruz. Durmak Yok, Hizmete Devam ” diye konuştu.

Kaya, kilit parke döşeme çalışmalarını incelemesinin ardından mahalle sakinleriyle biraraya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Çalışmaları yakından takip eden vatandaşlar mahallelerine olan hizmetten dolayı Başkan Kaya'a teşekkür etti.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs