JAPON TAKTİĞİ

Geyve Anadolu Lisesi öğrencileri, okullarında Japon taktiğini uyguladılar.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



 Japonya´da öğrenciler okulun temizlik işlerinden sorumludurlar. Ellerine süpürge, fırça ve bez alıp okulu temizlediklerini görebilirsiniz. Yaşadığın yere sahip çıkma, kendi işini kendin yapma ve sorumluluk küçük yaşlardan itibaren öğrencilere yaşayarak öğretiliyor bu ülkede. Buna benzer bir sahiplenmeyi, özveriyi Geyve Anadolu Lisesinde görmek öğretmenleri duygulandırdı. 

Geyve Anadolu Lisesi öğrencilerinden Cengizhan Oğul ve Yusuf Kerem Nadir Kılıç konuyla ilgili şunları söylediler: Yüzlerce insanın girip çıktığı okul vb yerlerde, eksikler ve tamirat işleri hiç bitmez. Okulumuzun emektarı Tahsin abimiz elinde spatula ile yine tamir işlerinde yerinden çıkan fayansları tamir ederken yorgun bir halde nefes nefese kaldığını gördük. "Abi sen yorgunsun, biz anlarız bu işten" diyerek Tahsin abinin elinden spatulayı alıp yerinden çıkan fayansları yerlerine yerleştirdik.

Okul müdürü Ahmet Akkuş: "Bu iki öğrencimiz her gün koridorlarında gezdikleri okullarına samimi bir şekilde sahip çıkıyorlar. Ailesine, arkadaşlarına, komşusuna, okuluna, sokağına, köyüne, şehrine, ülkesine sahip çıkan bu delikanlılar gibi nicelerinin yetişmesi, yetiştirilmesi diliyoruz."dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs