Geyve'de Devlet Muhtarlar Buluşması Gerçekleşti

Geyve İlesinde devlet vatandaş buluşmaları kapsamında, Geyve Öğretmenevi toplantı salonunda Aralık ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı.
Ali ARICI Ali ARICI

Kaymakam İlyas Memiş başkanlığında yapılan toplantıya, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, resmi kurumların daire amirleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda; daire amirleri, kurumlar tarafından yapılan çalışma ve hizmetlerle ilgili muhtarlar bilgilendirerek, muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve sorunları değerlendirildi.

Kaymakam İlyas Memiş toplantıda yaptığı konuşmada; muhtarlarımıza ilçemizde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, İlçemizin hizmet bakımından kurumlarımızın özellikle son dönemlerde yaptığı çalışmalarla büyük ölçüde sorunlarının çözüldüğünü, kalan sıkıntıların ve taleplerin ilgili kurumlara iletilerek çözülmesi için gayret göstereceklerini ve takipçisi olacaklarını ifade etti.

Toplantı; muhtarlar arasından İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Vakıf Mütevelli Heyetine üye seçimi ile sona erdi. 

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs