AGD’den ‘Mekke’nin Fethi’ programı

Geyve Anadolu Gençlik Derneğinin düzenlediği Mekke'nin fethi ve Kudüs programında konuşan Muzaffer Yemiş: "AB kapısında beklemekten vazgeçip İslam birliğini kursak, dünyanın hiçbir yerinde mazlumun kanı ve göz yaşı akmaz."dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi salonunda  düzenlenen programa katılım çok oldu,  İbrahim Akın sundu. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Merkez cami imam-hatibi Recep Yamal hoca Kuran-ı Kerim tilavet etti. Geyve AGD başkanı Bilal Şehir, Sakarya AGD başkanı Hasan Zengin ve emekli öğretmen Fatih Aksu selamlama konuşması yaptı. Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın Mekke'nin fethi hakkındaki konuşması slayt halinde sunuldu. Murat Yurttadur ile Recep Yamal hocalar ezan okudu.


MAZLUMUN GÖZYAŞI DURUR

Geceye konuşmacı olarak katılan Muzaffer Yemiş özetle şunları söyledi: Mekke'nin bin 387 yıl önce Peygamber Efendimiz tarafından fethedilmesi, insanlık tarihi için çok önemlidir. Mekke'yi fetheden ordu hangi ruhu taşıyorduysa; İstanbul'u, Diyarbakır'ı, Çanakkale'yi fetheden ordu da aynı ruhu taşıyordu.  Yeryüzünde mazlumun kanının durmasını, gözyaşının dinmesini istiyorsak İslamiyeti dünyaya hakim kılmalıyız.


ÖDÜL TÖRENİ

Anadolu Gençlik Derneğinin öğrenciler arasında düzenlediği Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Dereceye giren öğrenciler:

1.Selhattin Dayanç: Karaçam Ortaokulu (ilde 3.)

2.Nazlıcan Akın: OsmanGazi Ortaokulu( İlde 8.)

3.Muhammet Emre Bul: Geyve İ.H.Ortaokulu(İlde 10.)


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs