GEYVE’DE İSTİŞARE TOPLANTISI

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Geyve Eşme Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek yerel ve genel gündemle ilgili değerlendirmede bulundu.
Ali ARICI Ali ARICI

Eşme Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıya MHP Geyve İlçe Başkanı Şerafettin Kaya ve Geyve Ülkü Ocakları yönetimi de tam kadro katıldı. MHP Geyve İlçe Başkanı Şerafettin Kaya, “Geyve İlçe Teşkilatı İstişare Toplantısı iken talep üzerine Eşme Mahallesi’nde bilgilendirme toplantısına dönüşen toplantıya yoğun ilgi gösteren ve misafirperverlik eden değerli Eşme halkına, muhtarımıza, Sakarya İl Başkanımız sayın M.Levent Bülbül ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi. 

DEVAM EDECEK


Bu tür toplantılara ihtiyaç olduğunu belirten Kaya, “Toplantıda siyasi çıkarlar uğruna olumsuz algı üretenlerin tesirinde kalan insanlarımızın kafalarındaki soru işaretlerinin bertaraf edildiğine şahit olduk. Görülmüştür ki bunun gibi toplantılara şiddetle ihtiyaç vardır. Bundan sonra zaman zaman toplantılara devam edeceğiz. MHP tüm ülkede olduğu gibi Geyve’de de dimdik ayakta, halkın ve Hakk’ın yanındadır” diye konuştu. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs