MAĞDURİYET GİDERİLMELİ

Haftalık basın toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Levent Bülbül TÜVASAŞ’taki taşeron işçilerin mutlaka kadroya geçirilmesi gerektiğini belirterek, “Bu mağduriyet giderilmeli” dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Levent Bülbül, haftalık basın toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük ve il yönetim kurulu üyesi Sema Balaban’ın hazır bulunduğu toplantıda konuşan MHP il Başkanı Levent Bülbül, ilk olarak 10 Aralık Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. İl Teşkilatı tarafından organize edilen “2019 için harekete geçiyoruz” şölenine de değinen Bülbül, “Bu MHP’ye olan teveccühün göstergesidir. Bu toplantı ayrıca iki aylık bir titiz bir çalışma neticesinde yaklaşık 3 bin yeni üye’nin MHP’ye geçildiği bir gündü. Bu çok önemli bir gelişme.


CEVAP VERİLDİ


Özellikle seçim zamanı olmadığı bir ortamda MHP’nin il ve ilçe teşkilatının cadde ve sokaklarda hiçbir stand kurmadan, sadece teşkilatlara gelip de yapılan başvuruları değerlendirmek suretiyle oluşan böyle bir sayının bu şekilde Sakarya’yla paylaşım gerçekleştirdik. Bu MHP’ye olan teveccühün göstergesidir. Milliyetçi Hareket Partisini izlemiş olduğu siyaset dolayısıyla MHP şöyle oluyor, zayıflıyor gibi bir takım ifadelerle algı yönetimine mahkûm etmeye çalışan yapılara karşı en esaslı cevap Pazar günü cevabı verilmiştir. MHP vatandaşımızın nezdinde çok büyük taktir görmekte” diye konuştu.


SAHİP ÇIKILMALI


TÜVASAŞ’ta çalışan taşeron işçilerin kadroya geçişiyle ilgili sorunun hükümet tarafından bir an önce çözülmesi gerektiğini söyleyen Bülbül, “Taşeron işçilere özel bir statü tanınmasına yönelik maddelerin içerisinde Sakarya'da bu kapsama dahil edilemeyen çalışanların bulunduğunu bu konudaki mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini ifade ediyorum. TÜVASAŞ'ta 400'e yakın işçi buna örnekti. Bu mağduriyeti yaşayan arkadaşlar bizlere ulaşmak suretiyle meseleye sahip çıkılması ve bu mağduriyetin giderilmesi için ortak bir tavır oluşturulmasını istemiştir. MHP olarak bizde bu arkadaşlarımıza sonuna kadar destek olup elimizden ne geliyorsa imkânlarımızı seferber edeceğiz. TÜVASAŞ bizim için önemli bir problemdir” dedi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs