HALK EĞİTİM PLANLAMA TOPLANTISI YAPILDI

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş başkanlığında İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği” komisyon toplantısı düzenlendi.
G
Ali ARICI Ali ARICI

eyve İlköğretim Okulunda “İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği” komisyon toplantısı düzenlendi.


İlçe Kaymakamı İlyas MEMİŞ başkanlığında Geyve'deki ilgili kurum amirleri ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda;2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının 1. döneminde yapılan faaliyetler,bir önceki toplantıda alınan kararlar ve Okulllar Hayat Olsun Projesi kapasamındaki faaliyetler ile birlikte yaygın eğitim faaliyetlerinin planlanması gibi konular ele alındı.


İlçe Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doğan, Halk Eğitim Müdürlüğü’nün yıl içerisinde yapmış olduğu çalışmalar ve açılan kurslar hakkında katılımcılara bilgi verdikten sonra bir açıklama yapan kaymakam Memiş, İlçemizin tarım memleketi olduğunu ifade ederek önümüzdeki dönemde tarımsal faaliyetlerle ilgili kurslara ağırlık verilmesini, İngilizce ve Arapça gibi dil kurslarının açılmasını ve üniversiteye hazırlık destek kurslarının tanıtımının yapılarak yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti.


Toplantı, Halk Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği kurslarla ilgili yapılan değerlendirme ve önümüzdeki dönemde yapılması gereken çalışmaların görüşülmesinin ardından sona erdi.

Geyve Haber

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs