AK Gençlik Geyve’de Sabah Namazında Buluştu

AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetimi Geyve İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ile birlikte sabah namazında Sinanbey camiinde buluştu.

Ali ARICI Ali ARICI

Türkiye genelinde Afrin sınır ötesi harekatının zaferle sonuçlanması için sabah ve yatsı namazlarında dua edilirken, AK Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanlığı da AK Parti Geyve Gençliği ile Merkez camiinde buluşarak Fetih Suresi okunarak dua edildi.


Namaz çıkışında açıklama yapan AK Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir: “ Afrinde başlatılan Zeytin Dalı Operasyonuna katılan kahraman ordumuzun muzaffer olması için sabah namazında Merkez Sinanbey Camiinde buluşarak, kahraman ortdumuz için Kuran okuyup, dua ettik. Şuan Afrin’de görev alan kahraman Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Dualarımız onlarla. Bu harekatta şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum. Gazililerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Hamdolsun Geyveli genç kardeşlerimizde ayrı bir heyecan var. Programı tertip eden Geyve AK Parti Gençlik kolları başkanı Faruk Koç ve Geyve Belediyes Özel kalem Müdürü Numan Kısa’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Geyve haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs