Geyve İHH’dan Suriye’ye 4.’ncü Yardım Tırı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Geyve temsilciliği, içinde ayva ve gıda malzemesi bulunan 229. yardım TIR’ını Suriye’ye gönderdi.
Ali ARICI Ali ARICI

İdlib’te Suriyeli mültecilere yönelik Geyve  İHH Temsilciliği, içinde Gıda Maddeleri, ve ayva bulunan 20 tonluk TIR dolusu malzemeyi Suriye’ye dualarla gönderdi. 

Geyve İHH Temsilcisi Selçuk Özel, dua öncesi Suriyeli mültecilerin mağduriyetlerine kayıtsız kalmayarak hızla bir kampanya başlattıklarını belirterek, “Bugüne kadar Geyve İHH tarafından mazlum coğrafyalara yönelik 4. TIR’ı yola çıkarmış olduk. Bizler hem ilçemize hem mazlum coğrafyalara yardımcı oluyoruz. Bu doğrultuda içinde bulunduğumuz yıl Geyve’de ihtiyaç sahiplerine yönelik yoğun bir ayni ve nakdi yardım çalışması yapıldı” dedi.

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya ve kaymakam İlyas Memiş’inde destek verdiği yardım TIR’ı dualarla Suriye’ye gönderildi.

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs