Geyve Belediyesinden Yol Genişletme Çalışması

Geyve belediyesi grup yollarında genişletme çalışmaları yapıyor.
Ali ARICI Ali ARICI

Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “halkımızın rahat etmesi için belediye olarak ne gerekiyorsa onu yapıyoruz” dedi.

Geyve Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Umurbey mahallesinde uzunca yıllardır kanayan bir yara haline gelen dar yolları genişletme çalışması başlattı. Akdoğan, Çine, Karacören, Halidiye, Çukurköy mahallelerini birbirine bağlayan yolun dar olması sebebi ile bu yolu kullanmaya mecbur olan vatandasların zorluklar yaşadığını belirten ekipler, belediyece yaptıkları çalışmaların neticesinde bu yolun genişleyerek daha rahat bir kullanım alanına kavuşulacağını kaydettiler.


Genişletme çalışması yapılan yolu genelde köylülerin kullandığı ve bu durumdan yıllardır şikâyetçi olunduğu belirtilen açıklamada, Geyve Belediyesinin bu tür acil sorunlara öncelik vermeye devam edeceği ifade edildi.


Konu ile ilgili olarak bir açıklama yayımlayan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ise vatandaşın nerede olursa olsun hizmet ihtiyacı varsa belediye olarak her yere yetişmeye çalıştıklarını ve insanların mutluluğu için her yere hizmet götürmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Geyve Belediyesi olarak ilkelerinin “nerede insan orada hizmet” olduğunu vurgulayan Kaya, “yaptığımız çalışmalarda gördük ki; Geyve Belediyesi olarak son derece önemli hizmetlere imza atıyoruz. Her yere yetişmeye gayret ediyoruz. Şu ana kadar hizmet tempomuz iyi durumda. Bundan sonra da aynı tempoda hizmet üretmeye, halkımızı rahatlatmaya devam edeceğiz. AyrıcaTepecikler mahallemizde Anadolu lisesi yanında Fetih sokağın devamı kilitli parke çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rabbim müsaade ettiği sürece Geyvemizde çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz.” dedi.

 

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs