Muhammet Fatih Safitürk Sosyal Tesisleri Açıldı

Geyve Belediyesi M. Fatih Safitürk Sosyal Tesisleri İlçe Protokolünün Kahvaltı Programıyla Hizmete Açıldı.

Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediyesi tarafından yapılan Hırka Mahallesi sınırlarındaki Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Sosyal Tesisleri Belediye Başkanı Murat Kaya tarafından düzenlenen kahvaltı programıyla hizmete açıldı.


Belediye Başkanı Murat KAYA’nın ev sahipliğindeki kahvaltı programına; Kaymakam İlyas Memiş, Garnizon Komutanı Per. Yzb. Taner Çolak ve ilçe daire amirleri ve banka müdürleri katıldı.


Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya , konuklarına kahvaltının ardından manzarası sebebiyle İlçemizin balkonu konumunda bulunan, içinde lokanta, kütük evlerin, çok sayıda kamelyanın, seyir terası, yürüyüş alanları ve oyun parklarının bulunduğu, vatandaşlarımızın yemek yiyebileceği, piknik yapabileceği, tabiatla içiçe Geyve manzarası eşliğinde dinlenebileceği, İlçemize ve tüm yöremize hitap eden Seyir terasını gezdirdi.


Geyve Belediyesi olarak tamamen kendi imkanlarımızla Hırka Mahallesinin üstündeki arazi üzerinde muhteşem manzarasıyla seyir terasını hizmete açtıklarını ifade eden Belediye Başkanı Murat Kaya; Geyve Belediyesi olarak seçim beyannamemizde söz verdiğimiz bir projemizi daha hayata geçirmenin gururumu yaşıyoruz. Tesisimize, Geyveli Şehit Kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk’ün ismini verdik. Kendisini ve tüm şehitlerimizi bir kez da rahmet ve minnetle anıyorum. 50 dönüm arazi üzerinde kurulu alanımızdaki tesisimizi ilçe kaymakamımız Sayın İlyas Memiş ve ilçe protokolümüzde birlikte kahvaltı programının ardından kısa bir gezi yaptık. Lokantamızı, seyir terasımızı, piknik ve yürüyüş alanlarımızı dolaştık. Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere tüm herkese teşekkür ederim. Tesisimiz eşsiz manzarasıyla gece saat 00.00’kadar hizmetinize açıktır. İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun, dedi.


Kaymakam İlyas Memiş, Belediye Başkanı Murat Kaya’ya İlçeye kazandırdığı bu güzel tesisten dolayı teşekkür etti.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs