KENTPARK'TAN AŞK PARKINA ULAŞILIRMI !!?

Ailelerin erdemli davranışları çocukların serveti olacaktır.

Adapazarı’nda eski Zirai Donatım Fabrikasının arazisi üzerinde Sakarya halkının bir nebze olsun dinlene bilmesi, çoluk çocugunu alarak eğlene bilmesi için tasarlanan ve geçtiğimiz aylarda hizmete sunulan Kent park’ta çevre sakinleri tarafından bir protesto gösterisine sahne oldu.


Protestonun merkezi noktası Kent parkın aşk parkına dönüştürülmesi , gayri ahlaki görüntülerin çocuklara kötü örnek teşkil etmesiydi.Gerçekte toplumumuzda ahlaksızlığın sıradanlaştığı bir zamanda ellerine pankart alıp eylem yapan bu ailelerin seslerine kulak verilmeliydi.


İnsan sevebilir,aşik olabilir.insani duygudur bu,engelde olunamaz.Ama bunun hayvani bir duyguyla sokaklarda yerine getirmeleri,öpüsüp koklaşmaları ve daha da ileri giderek yoldan çikmis insan ruhu ve kişiliğini yansıtmaları kabul edilemezdi.


Bu durum bu insanların- kadın olsun erkek olsun-her türlü ruhi yönelişlerden yoksun , batıl ile şartlanmış ve yönlendirilmiş, bencilce arzuların, çilginca ihtirasların kölesi olmuş bir durumu yansıtır.


Bu insanların akıl ve bilincin kontrolünden çikarak kendilerini sapık iştahlarının körleştirdiği bir duruma sokarak kendilerinin de manevi yok oluşunu hazırlayan bir insan ruhu haline gelmişlerdir.


Elbette toplum manevi dinamiklerini bu insanların ihtiras ve sapık iştahlarına teslim edemez.Ederlerse Rablerine karşi olan sorumluluklarını da unutmuş olurlardı.


Kent parktaki bu protesto İslami aidiyetlerden nasibini almamış hatta onlar karşisında umursamaz bir tavır takınan, Batılı paradigmaların kuşatmaları karşisında kendini onlara teslim etmiş, aynı zamanda o değerlerin (!) kalemşorluğuna soyunmuş kartel medyasının azgın yazarlarından Mehmet Y. Yılmaz’ında tepkisini çekti.


Yılmaza göre gençler el ele tutuşmuşlar,çimlerin üzerinde yada banklarda birbirlerine kaçamak öpücüklerle ara sıra öpüsmüsler, ne var yani bunda diye çarsafli ve türbanlı kadınlara kızıyor.Ne var yani ‘diyor kafanı başka tarafa çevirir gidersin ‘diyor.Tamda ondan beklenen bir tavırla.


İşte bu ve bunun gibi yazarlar taifesi Rablerine karşi nankörlük ettiklerine kendi yazılarıyla şahitlik ettikleri gibi bizde nankörlüklerine şahitlik edenlerden olacağız.



Kalpay68@hotmail.com


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs