ŞEHİT YAKINLARI ve GAZİLERE İFTAR

Geyve Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı şehit yakınlarına ve gazilere iftar yemeği verdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


KATILIM ÇOK OLDU

Geyve Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine İlçe kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon komutanı Pers. Yzb. Taner Çolak, belediye başkanı Murat Kaya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, daire amirleri, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

Başta Geyve kaymakamı İlyas Memiş ve belediye başkanı Murat Kaya olmak üzere tüm daire amirleri, şehit yakınları ve gazilerin masalarını dolaşarak sohbet ettiler.

Kuş sütünün eksik olduğu iftardan sonra İlçe müftüsü Ali Erhun, yemek duası yaptı.


EVLAT ACISI UNUTULMAZ

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk hoca yapmış olduğu konuşmada özetle şunları söyledi: İnsanın ana-babası, arkadaşları vefat ediyor. Zamanla bu acılar hafifliyor. Ama evlat acısı daha da artıyor. Devletimizin biz şehit ailelerine sahip çıkması, siz değerli dostlarımızın yanımızda olması gönlümüze bir parça ferahlık veriyor.


YENİ YATIRIMLARA DEVAM 

Geyve belediye başkanı Murat Kaya, şehitlere Cenabı Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve gazilere hayırlı ömürler diledi. Geyve'yi güzelleştirmek için yapacakları yeni çalışmalardan bahsetti."Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır."dedi.


ŞEHİTLERİN ADINI YAŞATACAĞIZ

Geyve kaymakamı İlyas Memiş, davete icabet eden şehit yakınlarına ve gazilere teşekkür edip: " Kıymetli şehit ailelerimiz ve gazilerimiz her zaman yanınızdayız. Bu piknik alanına Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün adını verdiğimiz gibi uygun şartlar oluştuğu sürece; diğer şehitlerimizin adlarını da kurum ve kuruluşlara vereceğiz."dedi.

Gaziler Derneği başkanı Ekrem Uysal da şehit yakınları ve gaziler için iftar düzenleyenlere teşekkür etti.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs