İŞTE İLÇELERİN OY ORANLARI

24 Haziran seçimleri için sandık başına gidildi. Sandıklar açıldı ve oy sayımı yapıldı. Peki kente hangi parti birinci çıktı, milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy oranları ne ? İşte Adapazarı, Akyazı, Arifiye, Erenler, Ferizli, Geyve, Hendek, Karapürçek, Karasu, Kaynarca, Kocaali, Pamukova, Sapanca, Serdivan, Söğütlü, Taraklı seçim sonuçları.

Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya'da merkez ilçe ile 16 ilçede 24 Haziran sabahı başlayan oy kullanma işlemi bitti ve merkez ilçe ve Adapazarı, Akyazı, Arifiye, Erenler, Ferizli, Geyve, Hendek, Karapürçek, Karasu, Kaynarca, Kocaali, Pamukova, Sapanca, Serdivan, Söğütlü, Taraklı'da sandığa giden seçmenler şimdi de oy oranlarını, sandıktan cumhur ittifakı mı millet ittifakı mı çıktığını merak ediyor. Sakaryalılar cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce ve Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Selahattin Denmirtaş ve Doğu Perinçek arasında tercihlerini yaptılar. Bu seçimlerde ilk kez ittifaklar yarıştı. Seçmenler Cumhur İttifakı ya da Millet İttifakı ile diğer partiler arasında tercih yaptı. 

Geyve Haber

İlçeler Milletvekili
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs