SAKARYA'NIN İLK VE TEK UYDU TELEVİZYONU KANAL TEK YAYINDA!

Ulusal kategoride yayın yapan KANAL TEK televizyonu yayınlarına Sakarya yerelinde devam etme kararı alarak Sakaryalılara hak ettiği kalitede zengin program içerikleriyle hizmet vermeye başladı.
Ali ARICI Ali ARICI

Kanal Tek, TURKSAT 12.685 frekansı V-Dikey Polarizasyonu 30.000 sembol oranı frekansı ile an itibariyle yayında ve Sakarya'dan içerikleriyle hizmet veriyor.. Üstelik en son teknoloji HD teknolojisi MP4 yayın formatıyla.


Profesyonel Kadrosuyla (10 yıllık yayıncılık tecrübesiyle) kısa bir süre içerisinde Sakarya Yeni Camii mevkiinde bulunan Atagün iş merkezi Kat 3 adresinde yayın ofisini açan Kanal Tek, tüm hazırlıklarını hızlı bir şekilde tamamlayarak hizmete girdi.


Hali Hazırda Sakarya’nın ilk ve tek uydu televizyonu olan Kanal Tek Televizyonun Genel Koordinatörlüğüne RATEM Yönetim kurulu üyesi, RATED eski Başkanı ve Medya yöneticisi Zafer Büyü getirildi.


KANAL TEK yeni yayın döneminde Sakarya'da ses getirecek, birbirinden çarpıcı programlar ve Sakarya’nın en profesyonel isimleri ile izleyicinin karşısında olacak. 


Şehrin ilk ve tek uydu televizyonu olan, Sakarya'nın ekranı Kanal Tek’i izlemek isteyenler aşağıdaki frekans bilgileriyle yayına ulaşabilecekler. www.kanaltektv.com adresinden de Kanal Tek'in web adresini ziyaret edebilirsiniz.


Türksat 3A için Kanal Tek Frekans Bilgileri:


Frekans: 12.685


Polarizasyon: V-Dikey


Sembol Oranı: 30.000

Geyve Haber
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs