Geyve’yi Festival Coşkusu Sardı

Geçtiğimiz yıl büyük coşkuyla ilki gerçekleştirilen Geyve Ayva Festivalinin bu sene ikincisi 13-14 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. İlçeyi şimdiden 2. Ayva Festivali coşkusu sardı.

Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Ekim ayının ikinci hafta sonunda gerçekleştirilecek Ayva Festivali’nin ilçeye değer katacağını belirterek herkesi etkinliğe davet ederken, Ayva festivalinin de programı açıklandı.

İLK GÜN İBRAHİM SADRİ ve YUSUF GÜNEY

Geyve Belediyesi 13-14 Ekim tarihlerinde düzenleyeceği festivalle ilçede birçok etkinlik yapacak. Ayva Festivali dışarıdan gelecek misafirlere ilçenin sıcak ve samimi yüzünü de gösterecek. Festivalin ilk gününde kortej yürüyüşü, tarım fuarı, halk oyunları, toplu ayva hasadı, Yemek yarışması, İbrahim Sadri’den Şiir Dinletisi yer alırken gece Yusuf Güney’in konseri ile son bulacak.


BURAY GENÇLERİ ÇOŞTURACAK


Geçtiğimiz yılki festivalin son gecesinde konser yer alırken bu yıl ki festivalin her iki gecesinde konser yer alacak.İlk gün Yusuf Güney’in konserinin ardından ikinci gün Buray Geyvelileri coşturacak.,


Ayvanın başkenti Geyve’de Turgut Başyayla’nın sunumuyla en güzel ayva yarışması ile başlayacak olan 2. Ayva Festivali etkinlikleri Dr. Ender Saraç’tan konferans, halk müziği dinletisi ve gece Buray konseriyle son bulacak..


İLÇEYE DEĞER KATACAK


Festivalle ilgili konuşan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Ayva’nın Başkenti Geyve sloganıyla çıktığımız yolda ilçenin ayvasını dünyaya tanıtmak için geçtiğimiz yıl düzenledikleri ilk ayva festivalinin ardından bu yıl ikincisini düzenliyoruz.9 yıldan bu yana yaptığımız belediye başkanlığı süresince ilçemize çeşitli hizmetleri kazandırmak adına çok gayret ettik. Belediyeciliğin yol, asfalt veya çöp temizlemekten ibaret olmadığı felsefesiyle hareket ediyoruz. İlçemize değer katacak çalışmalarımız oldu. Marka tescilini yaptırdığımız, coğrafi işareti için başvuruda bulunduğumuz ayvanın festivalinin 13-14 Ekim tarihleri arasında ikincisini gerçekleştirecek olmanın gururu ve heyecanını yaşıyoruz.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs