Gondollar Yılbaşında Nehre İnecek

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya sadece ilçeye değil Marmara Bölgesine hizmet verecek Sakarya Nehri Rekreasyon ve Gondol projesi için tarih verdi. Başkan Kaya “Yılbaşında gondollar nehre inecek” dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediyesi ilçeye değer katan projeleri bir bir hizmete açıyor. Şehrin markası Geyva’nın üretim yeri olan Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezi’nin ardından şimdi gözler Nehirde gondol sefası sloganıyla başlanan Sakarya Nehri Rekreasyon ve Gondol projesine çevrildi. Başkan Kaya yılbaşında gondolların nehre ineceğini müjdeledi.


YÜZDE 90 TAMAM

Geyve Belediyesi kendi imkanlarıyla hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor. Nehirde gondol sefası sloganıyla başlayan projede sona yaklaşıldı. Kafeterya ve restoranların yer aldığı binanın inşaatı yüzde doksan oranında tamamlandı. Nehirdeki taşlama işlemi tamamlandı. Belediye ekipleri gondolların yüzeceği bölgede temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Yılbaşında hizmete alınması planlanan Sakarya Nehri Rekreasyon ve Gondol Projesi’ni inceleyen Belediye Başkanı Murat Kaya açıklamalarda bulundu.


MARMARA BÖLGESİNE HİZMET VERECEK

Geyve Haber'e açıklama yapan Başkan Kaya “Şiirlere konu alan Sakarya Nehri şehrin ortasından geçiyor. Tüm ihtişamıyla akıp giden nehre uzaktan bakmak yerine insanımızın nehirden faydalanmasına odaklanarak projemizi hazırladık. Doğal taşlarla nehrimizin taşlama çalışması tamamlandı. Kafeteryaların ve restoranların yer alacağı hizmet binasının inşaatı yüzde 90 oranında tamamlandı. Hedefimiz yılbaşında Osmanlı kayıklarımızı nehre indirerek gondol keyfine başlamak. Projemiz sadece ilçemize veya Sakaryamıza hizmet vermeyecek. Marmara Bölgesi’ne hizmet verecek şekilde tasarladık” dedi


CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Yeşilin her tonunun bulunduğu Geyve’nin bölgenin cazibe merkezi olduğuna vurgu yapan Başkan Kaya “Hedefimiz ilçemizin, şehrimizin turizmden hak ettiği payı alması. Projelerimiz birden çok amaca hizmet etsin diye kurguluyoruz. Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezimiz kadın istihdamı, sosyal döngünün merkezi ve Geyva markasıyla birçok amaca hizmet veriyor. Şimdi de Nehirde Gondol Sefası sloganıyla hayata geçireceğimiz projemiz sayesinde hem turist sayımızı artıracağız hem de ilçemize bölgemize ekonomik kazanç sağlayacağız. Nehirde gondol sefası ile Marmara Bölgesi’nin cazibe merkezi olacağız” dedi.

Geyve Haber

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs