EĞİTİM BİR SEN'DEN BÜYÜK TEPKİ

Üstün Dökmen'e Eğitim Bir_Sen'den tepki
Editör Editör

Sakarya’da yaptığı konuşmada Başörtülülerin öğretmen olamayacağını söyleyen Üstün Dökmen’e tepki yağıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitim Bir Sen Sakarya şubesi yaşanan olayı kınayarak zehir zemberek sözlerle bir basın metni yayınladı.
Eğitim Bir Sen Sakarya 1’nolu şubeden yapılan açıklamada Prof. Dr. Üstün Dökmen’in sarfettiği sözler kabul edilemez denirken“Bu benzeri saçmalıklarını ilgili Psikolog, bilim ve psikoloji adı altında kusarken, bu cüreti nereden almaktadır? Başörtülüsü, başörtüsüzü barış içinde ve kardeşçe yaşadığımız bir toplumda, sürekli “Başörtüsünden” çekiştirmek hangi klinik vakanın tarifidir? Ya da 28 Şubat’ta psikolojisi harap edilmiş binlerce kardeşimizin yenmiş hakkı hangi bilimsel tarif ile iade edilebilecektir? Belli ki şer uyumamaktadır, bazen siyasetçi, bazen bürokrat, bazen de psikolog olarak karşımıza çıkmaya ve değerlerimize bazen direk, bazen de süslü cümlelerle küfretmeye devam edecektir. Şerrin şer gütmesi tabiidir de, mağdur olduklarını iddia edenlerin duyarsızlığı nasıl izah edilecektir?” ifadeleri yer aldı.

 

#psikolog #turban #basortusu #sakarya

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs