HAK ve ADALET

Geyve Anadolu Lisesi öğrencilerine Hak ve Adalet konferansı verildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN
Değerler Eğitimi Kapsamında, Hak ve Adalet konusunda, öğrenci ve öğretmenlerde farkındalık oluşturmak için program düzenlendi. 
 
Programı, Matematik Öğretmeni Seda Bulut, Rehberlik Öğretmeni Yaşariye Ünal, Felsefe Öğretmeni Seyhan Çil ve Bilgisayar Öğretmeni Ahmet Tolga Doğan hazırladı.
 
Öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile hazırlanan videoda; önce öğretmen ve öğrencilere bazı sorular soruldu. Sonra dünyada insanların yaşadıkları sıkıntılar izletildi. En sonunda da öğretmen ve öğrencilerin duygu ve düşüncelerine yer verildi. Videoda öğretmen ve öğrencilerin oldukça duygulandıkları görüldü. 
 
Okulun Felsefe öğretmeni Seyhan Çil, slayt eşliğinde Hak ve Adalet konulu bir konuşma yaptı. Programı öğrenci ve öğretmenlerin dikkatle takip ettikleri ve zaman zaman duygusal anlar yaşadıkları görüldü.
 
Okul Müdürü Ahmet Akkuş, programın hazırlanmasında emeği geçen Seda Bulut, Seyhan Çil, Yaşariye Ünal ve Ahmet Tolga Doğan öğretmenlere teşekkür etti.
 
Mehmet AYDOĞAN

#hak #adalet #akkus #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs