Kaya: ' Geyve Kararını Vermiş'

Murat Kaya'ya sevgi seli, gönüllere sığdı meydanlara sığmıyor.
Editör Editör

Cumhur İttifakı Adayı ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya Orhaniye Mahallesinde vatandaşların yoğun katılımıyla yapılan açık hava toplantısında “Biz projelerimizle konuşuyoruz. Geyve’de 10 yılda dev yatırımlar yaptık ve yeni dönem için de 140 milyonluk devasa projelerimizle sizlerin huzurundayız. Bu akşamki duruşunuzla ülkenin istiklaline, istikbaline, bekasına, göz koyanlara güçlü bir mesaj veriyorsunuz” ifadelerini kullandı.
 
YOĞUN KATILIM
Seçimlere sayılı günler kala Cumhur İttifakının İnciksuyu Mahallesinde yapılan büyük buluşmasının ardından Orhaniye Mahallesinde gerçekleşen buluşma dev bir mitinge dönüştü. Hediye Camii sokağında düzenlenen mitingde vatandaşlar büyük bir coşku ile Murat Kaya’yı karşılarken yaklaşık 5 bin kişinin sokağı doldurduğu dev miting öncesi Başkan Kaya ve beraberindekiler meşaleler ve havai fişeklerle karşılandı. Alanı cadde boyunca dolduran vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhur İttifakı Geyve Belediye Başkanı adayı Murat Kaya ve teşkilat üyeleri ile Meclis üyesi adaylarına yoğun tezahüratlarda bulundu.Kurulan platforma isimleri okunarak davet edilen Ak Parti ilçe Başkanı Abdullah Özdemir, MHP ilçe Başkanı Murat Çakmak, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, APEK Başkanı Sabahattin Karasakal havai fişek gösterileri eşliğinde alanda bulunanları selamladı.
 
“GEYVE’NİN YENİDEN İNŞAASI İÇİN ANT İÇTİK”
Halkın coşku ve alkışlarıyla, sahneye çıkan Cumhur İttifakı Geyve Belediye Başkan Adayı Murat Kaya; “Büyükşehir Başkanımız değerli abimiz Ekrem Yüce ile birlikte Geyvemizi yeniden inşaa etmek için ant içtik. Geyve ilçemize bağlı tüm mahallelerde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız değerli büyüğümüz Sayın Ekrem Yüce ile birlikte çalışacağız. Büyükşehir ve Geyve Belediyesi ekiplerimiz ortaklaşa çalışarak hizmetlerimizi sizlere göndereceğiz. Geyvemizi tüm sorunlarını birlikte çözümler üreterek, bölgemizde nerede asfaltlama, altyapı, mahallenin ihtiyaçları varsa inşallah hep birlikte çözeceğiz. İlçemizde 10 yıllık dönemimizde çok işler başardık. Yine halkımızın istek ve şikayetleri üzerine sıkıntıları giderdik. Siz değerli Geyveli hemşerilerimiz yeni projelerimizi zaten biliyor, ilçemiz için yapacağımız çok işler var. Allah’ın izni ile yeni dönemde bu projeleri sizlerin destekleri ile hayata geçireceğiz” dedi
 
GEYVE ADINI DÜNYAYA DUYURDUK
Geyve’nin adını dünyaya duyurduklarını belirten Kaya, “Memleket İşi Gönül İşi diyerek çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan değerli mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar hamaset değil hizmet ürettik. Geyve adını tüm dünyaya duyurduk. Ayvanın Başkenti Geyve sloganıyla başladık. Daha sonra GEYVA markasıyla ilçemizdeki ürünlerle katma değerli ürünler ürettik. Ayva’mız ile yaptığımız çalışmalarda çiftçimizin, üreticimizin yanında olduk Artık tüm Türkiye’de Ayva denilince akla Geyve ilçemiz geliyor.Geyve için yaptığımız projeler meydandadır. Sosyal ve kültürel projelerimizle Sakarya’da ve Türkiye’de ilkleri başardık. Allah nasip ederse yeni vizyon projelerimizle sizlerin huzurundayız. Geyve ilçemiz için yapacağımız yeni projelerle ilçemizi daha büyük hedeflere ulaştıracağız. Allah nasip ederse sizlerden aldığımız güçle, aşkla, şevkle bu projelerimiz ile Geyve’de hız kesmeden hizmetlere devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
HİZMET YARIŞI
Proje üretemeyenler hamaset ürettiklerini ifade eden Cumhur İttifakı Geyve Belediye Başkan adayı Murat Kaya,“Muhalefet sabahtan akşama kadar yalanla dolanla iftiralarla konuşa dursun, bizler projelerimizle konuştuk, gece gündüz demeden hizmetten hizmete yarıştık Hamdolsun yapılan hizmetlerimizi herkes görüyor ve biliyor.Geyve’de çakılı bir çivisi dahi olmayanlar yaptığımız hizmetleri, projeleri karalamakla meşguller. Yaptığımız hizmetleri inkar edemiyorlar. Ancak dilleri hizmetlerimizi söylemeye yetmeyince hamasete başvuruyorlar. Sabah kalktıklarında hangi yalanı söyleriz diye düşünüp dursunlar. Bizler her gün hizmetlerimize hizmet katarak çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah yeni vizyon projelerimiz ile Geyve ilçemizi daha ilerilere taşıyacağız. Bizim Belediye başkanlığında değil, var olan Geyve sevdamızda bu zamana kadar olduğu gibi tek kuruş bir menfaat beklentimiz, çıkar beklentimiz olmayacak. Her kuruşu hizmetlere yansıtacağız” ifadelerini kullandı.
 
“ZAFER GEYVELİLERİN OLACAKTIR”
Seçim sonucunda kazananın Geyve olacağını belirten Kaya, “31 Mart’ta Allah’ın izniyle zafer kazanacağız. Biz sevgiyle geliyoruz. Aşkla geliyoruz. Sevda ile geliyoruz. Gönüllere köprü kurmaya birleştirmeye geliyoruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte Geyve olacağız.Görüyorum ki bu akşam Orhaniye’de kararını vermiş, Geyvemde kararını vermiş, hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Konuşma sonrasında Kaya ve beraberindeki isimler vatandaşlara karanfil dağıttı.

Geyve Haber

#orhaniye #murat-kaya #miting

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs