Bürokraside Yüce’nin gücü

Şehrin kronikleşmiş sorunlarına göreve gelmeden çözüm üretti
Editör Editör

Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce’nin seçimler öncesinde şehrin beklentilerine yönelik attığı adımlar kamuoyunun takdirini topladı.

EKREM YÜCE FARKI

Adaylığı 26 Kasım’da açıklanan ve şehre geldiği ilk akşam ADA Treni’nin üstten ya da alttan bir şekilde merkeze geleceğini söylemesinin ardından bu sözünü kısa sürede yerine getirdi. Yüce, ardından ise TOPÇA’da yapımı duran Katlı Kavşak için devreye girdi ve çalışmaların hızlandırılmasını sağladı. Yüce’nin girişimleri sonucunda ise 29 Mart Cuma günü TOPÇA Katlı Kavşağı’nın hizmete gireceği açıklanırken; 2 konuya çözüm üretmesi de yeni dönem için umut kaynağı oldu.

 

BÜROKRASİ GÜCÜ

31 Mart yerel seçimleri öncesinde geride kalan 4 aylık sürede Sakarya’da yoğun bir tempo ile çalışan Başkan Adayı Ekrem Yüce’nin şehrin sorunlarına yönelik ürettiği çözümler bürokrasideki kuvvetini de gözler önüne serdi. Kısa süre önce de ‘Sakarya İçin Hayallerimiz Var’ sloganıyla projelerini açıklayan Başkan Adayı Ekrem Yüce’nin bu projeleri hayata geçirirken bürokrasideki gücü nedeniyle herhangi bir sıkıntı çekmeyeceği düşünülürken; vatandaşlar arasında da şehrin beklentilerine başkan seçilmeden cevap üretmesi takdir edildi.

 

HIZLI ÇÖZÜMLER

ÇAYKUR ve DOKAP’ta yürüttüğü başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ekrem Yüce’nin Sakarya’da 31 Mart seçimlerinin ardından şehre değer katacak yatırımları hızla gerçekleştireceği kanaati oluşurken; şehrin tamamına yayılan hizmet anlayışı ile Sakarya’nın beklentilerine cevap üreteceği dile getirildi.

Geyve Haber

#yuce #burukrasi #iktidar

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs