Zeytinoğlu: 'Alifuatpaşa'da Bu İş Tamam'

İyi Parti Geyve Belediye Başkan Adayı Atilla Zeytinoğlu yerel seçim çalışmaları kapsamında Alifuatpaşa'da miting yaptı
Editör Editör

Zeytinoğlu: "Alifuatpaşa'da Bu İş Tamam".. İyi Parti Geyve Belediye Başkan Adayı Atilla Zeytinoğlu yerel seçim çalışmaları kapsamında Alifuatpaşa'da miting yaptı. Binlerce Geyveli ve Alifuatpaşalının yoğun ilgi gösterdiği mitingde Zeytinoğlu, "Alifuatpaşa bize adeta 'bu iş tamam' dedirtiyor" dedi.

İyi Parti Geyve Belediye Başkan Adayı Atilla Zeytinoğlu 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Yörükler Mahallesi'nde miting programı gerçekleştirdi. Mitinge eski milletvekili adayı Ahmet Pehlivan, eski belediye başkanı Mehmet Kır, İyi Parti İlçe Başkanı Yusuf Baran, CHP İlçe Başkanı Recep Güner, partinin ilçe belediye meclis üyesi adayları ve yüzlerce Alifuatpaşa ve Geyveli katıldı. Yaklaşık 400 araçlık konvoyla Alifuatpaşa Mahallesi'ne gelen Zeytinoğlu köprüde meşaleler ve havai fişek atışlarıyla karşılandı. Miting alanına kadar 'Başkan Atilla' ve 'Huzurun yolu Zeytinoğlu' sloganları eşliğinde getirilen belediye başkan aday Zeytinoğlu'na yoğun ilgi gösterilerek çiçek takdim edildi. 
Mehteran marşlarıyla başlayan mitingde konuşan İyi Parti İlçe belediye meclis üyesi adayı Enver Atasoy Alifuatpaşa halkına gösterdikleri ilgiden dolayı minnettarlığını bildirdi. Alifuatpaşalı gençler meclis üyesi adayı Atasoy'a 'Bu semtin abisi Enver Atasoy' sloganlarıyla karşılık verdi.

'Alifuatpaşa noktayı koydu'

Atasoy'un ardından konuşan Zeytinoğlu, gösterdikleri ilgiden dolayı Alifuatpaşalılara teşekkür ederek, "Bu akşam Alifuatpaşa Mahallesi bu işe noktayı koydu. Alifuatpaşa adeta bize 'bu iş tamam' dedirtiyor. Bu güne kadar siyasette hep rüzgara karşı gittim. Ama şimdi siz beni itiyorsunuz. Rüzgarınızla adeta 'Haydi Atilla! Yürü' diyorsunuz. Bu şaşalı yaşama son vermemi, lüks makam araçlarıyla dolaşmayı engellememi ve bu saltanata son vermemi istiyorsunuz" dedi. 

'Heyecan Alifuatpaşa'da zirve yapmış'

Seçim ittifakını Geyve halkıyla yaptığını bildiren Zeytinoğlu, "Ben Geyve'nin 73 mahallesinde yaşayan halkımla ittifak yapıyorum. Geyve halkı ailem gibi. Geyve halkıyla siyasi bağımdan öte gönül bağım oldu. Gittiğim her yerde gördüğüm heyecan Alifuatpaşa'da zirve yapmış. Bu yüzden büyük farkla bu seçimleri kazanacağına inancım tamdır. Buna sizin de inanmanızı ve bu heyecanınızı sandıklara taşımanızı istiyorum" diyerek Alifuatpaşa sakinlerinden destek istedi. 

'Geyveliyi birbirine düşman ettiler'

Zeytinoğlu, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya'nın kendisine her gün asılsız iddialarla sataştığını dile getirdi. Zeytinoğlu, Kaya'ya "Seçim süreci boyunca bizim anonslarımızı yaptırmadın. İşte bu hareketinle Geyveliyi Geyveliye düşman ediyorsun. Büyükşehirle kavga edip 10 yıl Geyve'yi hizmetten mahrum ediyorsun. Ekrem abim gelince hizmet edeceğini söylüyorsun. Şimdi sana kim inanır" diye sordu.

'Üç beş koruman olmadan dışarı çıkamıyorsun'

Başkan Kaya'nın yandaşlarını zenginleştirdiğini iddia eden Zeytinoğlu, "Yandaşlarını nasıl zengin ettiğini herkes biliyor. Hepsi lüks içinde yaşıyor. Yıllarca insanlara tepeden baktın. Senin personelin belediye arabalarında alkol alıyor. Üç beş koruman olmadan dışarı çıkamıyorsun. Birkaç esnafın dışında hangi esnafın çayını içtin? Yöresel'den yetimlere para verdiğini iddia ediyorlar. Her gün orada 30-40 kişiye kahvaltı yaptırıyorsun. Bu yetimler onlar mı? Orada kendine saray yapmışsın ve yandaşlarında yiyip içiyorsun. Kimin cebinden yiyip içiyorsun" diye sordu. 

'Ekmekle oynayanların kim olduğunu görüyorsunuz'

Zeytinoğlu insanların şantajla, işiyle tehdit edildiğini öne sürerek, "Bir belediye başkanına ekmeği için çalışan insanları tehdit etmek yakışır mı? Bugün bize yakın olan insanların çalıştığı kurumları arayarak iş sözleşmelerini feshettirmeye çalışıyorlar. Benim 17 kişiyi attığımı savunanların halini görüyorsunuz. İşte ekmekle rızkla oynayanların kim olduğunu görüyorsunuz" diye tepki gösterdi.

'Vaat ettiler mağduriyet yaşattılar'

Alifuatpaşa'nın on yıl içerisinde nasıl bu hale geldiğine kimsenin anlam veremediğini ifade eden Zeytinoğlu, "Ne kadar güzel ve şirindi Alifuatpaşa. Şu anda sessiz ve kendi haline bırakıldı Alifuatpaşa. Her seçimde bir şeyler vadettiler. Her vaatlerinin ardından iki kat mağduriyet yaşattılar" şeklinde konuştu. 

'Alifuatpaşa'ya hiçbir şey yapmadılar'

Alifuatpaşa'nın ilçe yapılacağı vaadiyle aldatıldığını aktaran Zeytinoğlu, "Alifuatpaşa'yı ilçe yapacağız diyerek size en yetkili ağızlardan söz verdiler. Bu şekilde oylarınızı aldılar. Ne ilçe yaptılar. Ne de sizlerin yanınıza uğradılar. Belediyenin kalacak dedikleri halde kapattılar. Malvarlığına el koyup sattılar. Ama Alifuatpaşa'ya hiçbir şey yapmadılar. Demiryolu hemzemin geçidinin kapanmayacağını söyledikleri halde kapattılar. Alifuatpaşa'yı ekonomik olarak çökerttiler. Burayı yalnızlığa terkettiler" diye tepki göstererek Alifuatpaşa'yı şaha kaldırmaya söz verdi. 


Alifuatpaşa'ya vaatler

Alifuatpaşa'da birçok proje gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Zeytinoğlu, "İlk işimiz demiryolu hemzemin geçidini açmak olacak. Bu konuyla ilgili ilgili yerlere gerekirse hep beraber gideceğiz. Alifuatpaşa Şenpilişiç yoluna alternatif yol yapılarak ağır vasıtaların merkeze girmesi engellenecek. Alifuatpaşa Sakarya Nehri kenarı rekreasyon çalışmalarıyla buralarda piknik, spor ve yürüyüş yolları yapılacak. Meslek yüksekokulumuz daha fazla öğrenci kapasitesini artırmak için biten projenin startını vereceğiz. Alifuatpaşa Sakarya Nehri manzaralı nikah salonu yaparak belediyenin tüm nikahlarını burada kıyacağız. Alifuatpaşa'ya canlılık getireceğiz. Buraya modern ve hijyenik bir mezbaha kazandıracağız. Merkezdeki cami projesine tam destek vereceğiz. Yenimahalle imar sorununu da bitireceğiz. İlhan Tan'a giden alt yolun yapımını ve ışıklandırılmasını sağlayacağız. Alifuatpaşa Eşme yolunu da asfaltlayacağız. Alifuatpaşaspor'a tam destek verilerek sahasının bakımı yapılacak. Dolmuşların Yenimahalle ve Macır Mahallesi'ni dolaşması da sağlanacak. Alifuatpaşa Parkı yeniden düzenlenerek herkesin gözdesi haline getirilecek. Alifuatpaşa'da güçlü bir pazar kurulacak. Otobüs seferleri düzenlenerek bölgeye ekonomik canlılık kazandırılacak. Doğalgaz geçtiği için bozulan trotuvarlar en kısa sürede onarılarak düzgün hale getirilecek. Belediye binaları yeniden hizmete açılarak su faturası, emlak ücreti burada ödenecek imar durumları da buradan alınacak" vaatlerinde bulundu.

Geyve Haber

#alifuatpasa #atilla-zeytinoglu #vaat

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs