Arıcan: ' Alifuatpaşa'ya Sevdam Var'

Geyve İlçesi Alifuatpaşa Mahallesi Muhtar adayı Adem Arıcan projelerini anlatırken ‘Mahalleme Sevdam var’ diyor.
Editör Editör

Muhtar olduğu takdirde Mahallesi için yapacaklarını Geyve Haber’e anlatan Muhtar adayı Adem Arıcan seçilmesi halinde yapacaklarını anlatması Alifuatpaşa’da büyük yankı uyandırdı.
 
Muhtarlık Üretmek ister, cesaret ister, emek ister
 
 “Mahalleme Sevdam var” diyen Muhtar adayı Arıcan; Biz aza arkadaşlarımızla beraber bir yola çıktık. Bizde ben değil biz olacak. Benim Yerel yönetimlerinin nasıl hizmet yapacağı konusunda tecrübelerim olmuştur. Bu tecrübelerimi mahallemde uygulama arzusu ile aday oldum. Arıcan,”Ben kişilerle değil hizmetlerle yarışırım. Eğitime birinci sırada yer veriyoruz. Muhtarlık görevinde hak ve hakkaniyet olmalı vicdan ile cüzdan yer değiştirmemeli. Muhtarlık Üretmek ister, cesaret ister, emek ister, Yapacağımız hizmetler sevgiyle, sabırla, şükürle ve şerefimle olacaktır. Bu çerçevede vatandaşlarım Muhtar olmam için onay verirse bende buradan şu sözü vermek istiyorum. Alifuatpaşa için verdiğim sözlerin hepsini yerine getireceğim. Buradan tüm muhtar adaylarına başarılar diliyorum” dedi. 

Geyve Haber

#alifuatpasa #mauhtar #aday #secim #arican

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs