Murat Kaya Üçüncü Kez

Geyve’de Belediye Başkanı üçüncü kez Murat Kaya oldu.
Editör Editör

Seçim döneminde iftiralar ve karalamalara karşı yaptıkları ve yapacaklarını anlatan Kaya seçimin galibi oldu.
Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı’nın Ak Partili adayı Murat Kaya üçüncü kez belediye başkanı seçildi. Murat Kaya seçmenin yüzde 54 oyunu alarak yeniden başkan seçilince sevenleri Cumhuriyet Meydanı’na akın etti.
Seçim döneminde iftira ve karalamalarla yıpratılmaya çalışılan Murat Kaya sevenlerinin desteğiyle üçüncü kez başkan seçildi. Murat Kaya’nın yeniden başkan seçilmesi nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda kutlamalar yapıldı.
Seçim ofisinde seçmenlerine zafer konuşması yapan Murat Kaya, sevinç gösterilerini kaybedenleri de düşünerek yapılması çağrısı yaptı.
Haberlisin editörüne açıklama yapan Başkan Murat Kaya “Milletimiz tercihini hizmetten yana kullandı. Yola çıkarken Sevdanın Adı Geyve demiştik. Bu distür ile 5 yıl daha ilçemize hizmet etmeye, milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Bu akşamdan itibaren ben sadece Cumhur İttifakı’nın değil bütün Geyveli hemşehrilerimin başkanıyım. Her zaman olduğu gibi rozetimizi çıkarıp ilçeme hizmet için çalışmalarımı sürdüreceğim. Geyveli hemşehrilerime huzurun ve hizmetlerin sürmesi için verdikleri desteğe teşekkür ederim” dedi.

Geyve Haber

#secim #yeniden-baskan #geyve #belediye

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs