Sakarya'nın Yeni Başkanı Rekor Oyla Ekrem Yüce!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ekrem Yüce, aldığı %65 oy ile rekor kırdı. Yüce, en yakın rakibine yaklaşık %38 fark atmış oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, %65.1 oy alarak şehrin yeni büyükşehir belediye başkanı oldu. Yüce'nin aldığı oy Türkiye ortalamasının 13 puan üzerinde. Sakarya'da ise geçen seçimlerde AK Parti oyu %58 iken bu seçimlerde alınan oy oranı yeni bir rekor olarak kayıtlara geçti. Yüce'nin en yakın rakibi ise %27.7 ile İYİ Parti Adayı Cihan Kolip oldu. Önümüzdeki günlerde YSK tarafından açıklanacak resmi sonuçlara göre mazbatasını alacak olan Ekrem Yüce, 5 yıl boyunca Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı olacak.
Editör Editör

Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, %65.1 oy alarak şehrin yeni büyükşehir belediye başkanı oldu. Yüce'nin aldığı oy Türkiye ortalamasının 13 puan üzerinde. Sakarya'da ise geçen seçimlerde AK Parti oyu %58 iken bu seçimlerde alınan oy oranı yeni bir rekor olarak kayıtlara geçti. Yüce'nin en yakın rakibi ise %27.7 ile İYİ Parti Adayı Cihan Kolip oldu.
 
Önümüzdeki günlerde YSK tarafından açıklanacak resmi sonuçlara göre mazbatasını alacak olan Ekrem Yüce, 5 yıl boyunca Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı olacak.

Geyve Haber

#ak-parti #sakarya-belediye #baskan #ekrem-yuce

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs