Murat Kaya Mazbatasını Aldı

31 Mart yerel seçimlerinin ardından tekrar sandıktan zaferle ayrılan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya 3.dönem mazbatasını da aldı. Geyve Belediye Başkanlığı Başkanlığı binasından meclis üyeleri ile kalabalık bir parti grubuyla beraber adliyeye gelen Kaya’ya mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Nihal Ekemen verdi. 31 Mart yerel seçimleri sonrası Geyve Belediye Başkanlığını kazanan 3. dönem kazanan Murat Kaya ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı. Başkan Kaya, mazbatasını Geyve İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Nihal Ekemen’den teslim alırken,AK Parti Meclis üyeleri Selami Çolak, Metin Atalay, Hasan Çetinkaya, Nihat Baltaoğlu, Neşet Çakır, Tahsin Ertürk, Mehmet Nuri Tanın, Hayri Tunce, Özkan Dursun ve Meral Hammaz sırayla mazbatalarını aldı. Başkan Kaya, halkın kendisine 3. dönemde de görev vermesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Milletimizin desteğini hep yanımızda gördük. Güzel bir seçim süreci yaşadık. Bu süreçte hep yanımızda olan, tüm meclis üyelerimize, parti teşkilatımızın her kademesinde özveriyle çalışan gönül dostlarımıza ve bize güvenerek tekrar belediye başkanlığı görevini veren Geyveli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi. Mazbata töreninin ardından Geyve Adalet Sarayı önünde 31 Mart 2019 seçimleri yeni dönem anısına fotoğraf çekildi.
Editör Editör

Geyve Belediye Başkanlığı Başkanlığı binasından meclis üyeleri ile kalabalık bir parti grubuyla beraber adliyeye gelen Kaya’ya mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Nihal Ekemen verdi.

31 Mart yerel seçimleri sonrası Geyve Belediye Başkanlığını kazanan 3. dönem kazanan Murat Kaya ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı.

Başkan Kaya, mazbatasını Geyve İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Nihal Ekemen’den teslim alırken,AK Parti Meclis üyeleri Selami Çolak, Metin Atalay, Hasan Çetinkaya, Nihat Baltaoğlu, Neşet Çakır, Tahsin Ertürk, Mehmet Nuri Tanın, Hayri Tunce, Özkan Dursun ve Meral Hammaz sırayla mazbatalarını aldı.

Başkan Kaya, halkın kendisine 3. dönemde de görev vermesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Milletimizin desteğini hep yanımızda gördük. Güzel bir seçim süreci yaşadık. Bu süreçte hep yanımızda olan, tüm meclis üyelerimize, parti teşkilatımızın her kademesinde özveriyle çalışan gönül dostlarımıza ve bize güvenerek tekrar belediye başkanlığı görevini veren Geyveli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Mazbata töreninin ardından Geyve Adalet Sarayı önünde 31 Mart 2019 seçimleri yeni dönem anısına fotoğraf çekildi.

Geyve Haber

#mazbata #belediye #murat-kaya

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs