Geyve Anadolu Ankara’da

Geyve Anadolu Lisesi mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında Ankara’ya gezi düzenledi.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Anadolu Lisesinin düzenlediği Ankara gezisine okul müdürü Ahmet Akkuş, öğretmenlerden Ayşe Atik Hüseyin Uçar ve 12. sınıf öğrencileri katıldı..

Geziye öncelikle Anıtkabir ziyaretiyle başlayan öğrenciler ve öğretmenlerimiz daha sonra Hacettepe Üniversitesi Beytepe kampüsüne geçtiler.

Okul müdürü Ahmet Akkuş konuyla ilgil şunları söyledi: Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.

Amacımız; üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimizin; hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek, motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlemlemelerine yardımcı olmak, meslekler hakkında öğretim üyelerinden, üniversite ve üniversitede yaşam hakkında; tanıtım biriminde görevli üniversite öğrencilerinden bilgi almalarına yardımcı olmak.

Bu kapsamda Hacettepe Üniversitesi okulumuzun gezi kafilesini karşılayarak eğitim fakültesi, mühendislik fakültesi, iktisadi ve idari bilimler fakültesinin bölümleri hakkında, sohbet ortamında ve soru cevap seklinde bilgi verdiler. Daha sonra öğrencilerimiz derslere girerek sınıf ortamını gördüler. Derse katılan öğrencilerimiz motive oldular.

Üniversite gezisinin ardından 1. Meclis ve müzesi gezilerek Geyve’ye dönüldü.

Geyve haber

#anadalu #lise #geyve

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs