APEK'ten Güney'in Başkanlarına Ziyaret

Birlikte çalışmaya hazırız’
Ali ARICI Ali ARICI

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) Başkanı Sebahattin Karasakal, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

50 binden fazla üyesi bulunan APEK Başkanı Sabahattin Karasakal ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni dönemde birlikte çalışacakları başkanları ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Karakasal ve yönetim kurulu üyeleri Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün’ü ziyaret ederek “hayırlı olsun” dediler. APEK Başkanı Sebahattin Karasakal ziyaretlerde “Biz birlikte güçlüyüz. Şehrimiz, üreticimiz, çiftçimiz için hep birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz” mesajı verdi.

Ziyaretlerde konuşan APEK Başkanı Sebahattin Karasakal “Milletimiz kararını verdi. Uzun bir süre ülkemizin gündeminde seçim olmayacak. Hep birlikte şehrimiz ve ülkemiz için güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Biz birlikte güçlüyüz. Birlikteliğimiz sadece çiftçimize, üreticimize değil bütün vatandaşlarımızın yararına olacak projelerde pekiştirmeye hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Üretenin, alın teriyle geçimini sağlayanların temsilcileri olarak yeni dönemin vatanımıza-milletimize hayırlar getirmesini temenni ederiz” dedi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün ziyaretlerinden dolayı APEK Başkanı Karasakal ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Geyve haber

#apek #ziyaret #murat-kaya #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs