Geyve Sağlık Meslek Taraklı'da tanıtım yaptı

Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu(Sağlık Meslek) Lisesi, Taraklı'da okul tanıtımı yaptı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği okul tanıtım programına müdür yardımcısı Zülal Orhan, meslek dersleri öğretmeni Şeref Bulut ve 11/A sınıfı öğrencilerinden Kübra Tufanoğlu ile Taraklılı Reyhan Semerci katıldı. Okul müdürü Musa Gürol çok iyi bir şekilde ev sahipliği yaptı.

Zülal Orhan, meslek dersleri öğretmeni Şeref Bulut, Kübra Tufanoğlu ve Reyhan Semerci; Taraklı Ortaokulu ve Taraklı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine ve velilerine mesleki bilgiler verdiler, Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin tanıtımını yaptılar.

Tanıtımda mesleki ve teknik okulların amaç ve hedefleri, Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin alan ve dalları tanıtıldı. Mahalli yerleştirmelerde hangi kriterlerin baz alındığı açıklandı. Veli ve öğrencilerin soruları yanıtlandı. 

Daha sonra Taraklı Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz ve şube müdürleri Remzi Şengül ile Halit Suçatı makamında ziyaret edildi.

 

Mehmet AYDOĞAN

#saglik #tanitim #tarakli #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs