Geyve İmam-Hatip Lisesini tanıdılar

Geyve Şehit Recep Demir Ortaokulu dördüncü ve sekizinci sınıf öğrencileri, Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesini gezdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi müdürü Erol Erdem konuyla ilgili şunları söyledi: Müdür yardımcısı Kemal Cafer ve rehberlik öğretmeni Muhammed Kokec okulumuzun fiziki yönünü, eğitim ve sosyal etkinliklerdeki başarısını, Şehit Recep Demir Ortaokulu dördüncü ve sekizinci sınıf öğrencilerine tanıttı. 

Tanıtımda okulumuzun farklılıkları başarıları öğrencilerimizin aldıkları dereceler üniversiteye yerleştirdiğimiz öğrenciler ve genç dinamik öğretmen kadromuz yer aldı. Öğrencilere diğer okullarda hangi dersler görülüyorsa, bizim okulumuz da da aynı derslerin görüldüğü; buna ilaveten meslek derslerinin olduğunu anlattık. 
Okumuzda yapılan sosyal etkinlikler, sportif etkinlikler ve kültürel etkinliklerden bahsettik.

Okul müdürü Erol Erdem sözlerine şöyle devam etti:"Biz inanıyoruz ki eğitim çift kanatlı bir kuş gibidir. Kanadının biri olmazsa uçamaz. Bu kanatların biri bilim ise, diğeri manevi değerlerdir. Okulumuzun amacı hem bilime hem de manevi değerlere önem veren insan yetiştirmektir. 

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi akademik başarının adresi, sosyal etkinliklerin merkezidir." dedi. 

Mehmet AYDOĞAN

#ihl #tanitim #geyve #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs