MUHTAR ARICAN'dan YÜCE'ye ZİYARET

Geyve Alifuatpaşa Mahallesi muhtarı Adem Arıcan “Daha güzel ve yaşanabilir bir Alifuatpaşa için” Sakarya Büyükşehir Belediyesi başkanı Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret etti.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve’ye bağlı Alifuatpaşa Mahallesi muhtarı Adem Arıcan, eski belediye başkanı Kenan Oran ile beraber gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Yüce'ye hayırlı olsun dileğinde bulundu ve şunları söyledi: Alifuatpaşa'nın cadde ve sokaklarındaki eksikleri bir bir tespit edip yaptırıyoruz. Alifuatpaşa Mahallesinin Büyükşehir’in sorumluluk alanındaki hizmetleri için yardımınızı bekliyoruz.

Alifuatpaşa Mahallesi mezarlığımızın bir takım ihtiyaçları var. İnşallah yol, merdiven, parke ve sundurma çalışmalarımızı önümüzdeki Ramazan Bayramına kadar tamamlamayı düşünüyoruz.

Alifuatpaşa'mızın eksikleri çoktur. Bu eksiklerden acil olanları birer birer yaptırmaya başladık.Epçeler Mezarık yolu ve Çakıcılar mevkisindeki keskin virajlarda kazaları önlemek için gerekli mercilerle görüşerek ayna ile yön tabelaları koydurttum. İlerleyen günlerde diğer eksikleri de tamamlamaya çalışacağız. Büyükşehir belediye başkanı olarak, her konuda yardımlarınızı bekliyoruz.


Mehmet AYDOĞAN

#muhtar #afp #yuce #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs