Geyve Anadolu Eskişehir'de

Geyve Anadolu Lisesi mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında, Eskişehir'i gezdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Eskişehir gezisine müdür yardımcısı Mücahit Tarakçı, öğretmenlerden Selçuk Altun, Fikret Oruç, Seda Bulut; memur Şükrü Canyakmaz ve öğrenciler katıldı.
Geziye öncelikle Anadolu Üniversitesi ziyaretiyle başlayan öğrenciler ve öğretmenler Eczacılık Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesini gezdiler.
Okul müdürü Ahmet Akkuş konuyla ilgili şunları söyledi:Üniversite tanıtım gezileri, öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici oluyor. Aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.
Amacımız; üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimizin; hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek, motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlem yapmalarına yardımcı olmaktır. 
Bu kapsamda Anadolu Üniversitesi okulumuzun gezi kafilesini karşılayarak bilgilendirdiği için kendilerine teşekkür ederiz.
Üniversite gezisinin ardından Balmumu Müzesi, Odunpazarı Evleri, Sazova Parkı, Uçak Müzesi ziyaret edilerek Geyve´ye dönüldü.

Mehmet AYDOĞAN

#geyve #anadolu #eskisehir #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs