GEYVE'de 100. YIL COŞKUSU

Geyve'de 19 Mayıs bayramının 100.yılı coşkuyla kutlandı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Kurtuluş Savaşı ve Milli Mücadelenin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yıl dönümünü kutlama törenleri Kapalı Spor Salonunda yapıldı. 
 
Törene Geyve kaymakamı İlyas Memiş, Eşi Gülcan Memiş, Belediye Başkanı Murat Kaya ve eşi Filiz Kaya, Geyve Cumhuriyet Başsavcısı Tacettin Aykol, Geyve MYO Müdürü Nermin Akyel, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Gençlik ve Spor Müdürü Nurcan Tabakoğlu; daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Spor Müdürü Nurcan Tabakoğlu yaptı. Öğrenciler şiir okudu. Okulların halk oyunları, spor kulüplerinin gösteri ve Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan Mehteran Bölüğü gösterisi çok beğenildi.
 
Törende çeşitli branşlarda başarı sağlayan öğrencilere ödülleri Kaymakam İlyas Memiş, Belediye Başkanı Murat Kaya ve Başsavcı Tacettin Aykol tarafından verildi.


Mehmet AYDOĞAN

#geyve #19 #mayis #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs