KIBRIS GAZİLERİ ONURLANDIRILDI

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş,1974 Kıbrıs Barış Harekatına katılan gazilere Cumhurbaşkanı adına ödül verdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Kaymakamlığında düzenlenen programa Kaymakam İlyas Memiş, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, İlçe Jandarma Komutanı Seydi Vakkas Aytekin, Geyve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömer Faruk Yavuz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Geyve Temsilcisi Ekrem Uysal, İlçede bulanan Kıbrıs gazileri ve vefat eden gazilerin eşleri katıldı.

1974 Kıbrıs Barış Harekatına katılan dönemin Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına; gösterdikleri sorumluluk ve görev anlayışı içinde başarı ve yararlılık dolu çalışmaları sebebiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından hazırlanan “Kıbrıs Barış Harekatı Milli Mücadele Madalyaları” Geyve'de kayıtlı bulunan 13 Kıbrıs Gazisine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına, İlçe Kaymakamı İlyas Memiş tarafından makamında takdim edildi.
 
 
Kaymakam İlyas Memiş, Kıbrıs Barış Harekatında göstermiş oldukları kahramanlıklardan ve hizmetlerinden dolayı gazileri tebrik edip; herhangi bir sıkıntı ve taleplerinin olup olmadığını, hal hatırlarını sorarak Resmi kurumların her zaman şehit yakınları ve gazilerin hizmetinde olduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti.

Mehmet AYDOĞAN

#kibris #gazi #kaymakam #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs