Geyve Osman Gazi'de karne töreni

Geyve Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yıl sonu karne töreni Osman Gazi Ortaokulunda yapıldı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Karne törenine Geyve kaymakamı İlyas Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Milli Eğitim şube müdürü Yavuz Şengül, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doğan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veliler katıldı.

Osman Gazi Ortaokulu müdürü Murat Akın ve öğretmenlerin ev sahipliğini yaptığı töreni Ayşe Çağlın sundu. Teknik masayı Arife Çetin öğretmen idare etti.

 KAYMAKAM'DAN İYİ DİLEKLER
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Geyve kaymakamı İlyas Memiş yapmış olduğu konuşmada özetle şunları söyledi:
Geyve'de eğitim -öğretim yılının başarılı ve huzur ortamı içerisinde geçmesinde öncülük eden Milli Eğitim Müdürümüze, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve bizleri destekleyen velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.

Değerli öğrencilerimiz, notunuzun başarılı olmasına sevinmek hakkınız ama düşük not için üzülmeyin. O dersleri de başaracağınızdan eminim. Tatilinizi ailenizle, arkadaşlarınızla iyi günlerde geçirin. Akademik yönden başarılı olmanız için kitap okuyun. Sosyal yönünüzü geliştirebilmek için de Halk Eğitim Müdürlüğü, SGM ve Müftülüğün açmış olduğu kurslara, sportif etkinliklere katılın.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DOĞAN'dan ALTIN ÖĞÜTLER
Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan Osman Gazi Ortaokulunda düzenlenen karne töreninde yaptığı konuşmada: " Öğrencinin akademik yetersizliği telafi edilebilir ama psikolojik yetersizlik asla telafi edilemez."dedi.


Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan özetle şunları söyledi: Sayın kaymakamım, kıymetli öğretmen arkadaşlarım, değerli öğrenciler ve veliler, Bir eğitim- öğretim yılını daha başarı ve huzur içinde tamamladık. Bizlere bu konuda katkıda bulunan başta Sayın Kaymakamımız İlyas Memiş olmak üzere tüm yerel yöneticilerimize, eğitime gönül vermiş hayır severlere şükranlarımı arz ederim.
Öğrencilerimizin başarılı olabilmesi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan okul idarecilerimize, öğretmen arkadaşlara teşekkür ediyor, gayret ve başarılarının devamını diliyorum. 

Değerli öğrenciler, yıl boyunca yaptığınız çalışmaların göstergesi olan karnelerinizi aldınız. Sizlere ömür boyu başarı, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Sayın velilerimiz, karne notları, çocuğunuzun değerlendirmesi değil, sadece edindiği bilgilerin ve gösterdiği performansın bir göstergesidir.
Özellikle notu düşük olan çocuğunuzu akranlarıyla kıyaslamayın, kıyaslamak ters tepki oluşturur. Çünkü akademik yetersizlik telafi edilebilir ama psikolojik yetersizlik asla telafi edilemez.

 

ÖĞRENCİLERDEN ETKİNLİKLER
Osmangazi Ortaokulu öğrencileri eğitim-öğretim ile ilgili şiirler okudu. Müzik öğretmeni Dilara Darçın'ın oluşturduğu koro çok beğenildi.

Geyve kaymakamı İlyas Memiş, sınıf birincisi olan öğrencilere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan sınıf ikincilerine, Milli Eğitim şube müdürü Yavuz Şengül ile Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doğan sınıf üçüncülerine karne ve başarı belgelerini verdi.
Program sonunda öğrenciler, öğretmenleri ve daire amirleriyle aile fotoğrafı çekildiler.
Osman Gazi okulu müdürü Murat Akın ve öğretmenler, katılımcılara teşekkür etti.
Mehmet AYDOĞAN

#geyve #karne #ogo #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs