GEYVE’NİN GURURU

Geyve kaymakamı İlyas Memiş, Avrupa Yıldız Kızlar Boks Şampiyonu olan, Geyve Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencisi Ece Asude Ediz'i makamında kabul ederek altın ile ödüllendirdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Kaymakamı Memiş’i ziyarete Avrupa şampiyonu E. Asude Ediz ile birlikte ailesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, İlçe Spor Müdürü Nurcan Tabakoğlu, Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş da katıldı. Geyve kaymakamı İlyas Memiş, öğrenciyi altın ile ödüllendirip dünya şampiyonasında başarılarının devamını diledi, emeği geçenlere teşekkür etti.
Boks müsabakası Romanya'nın Galati şehrinde 23 Mayıs-1 Haziran 2019 tarihleri arasında yapıldı. Yıldız Kızlar ve Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası'na 26 sporcuyla katılan Boks Milli Takımı Sporcuları arasından altın madalya almaya hak kazanan Ece Asude Ediz hem okulun hem de Geyve’nin gururu oldu. 

 Ece Asude Ediz’in başarısı ailesinde ve mahalle halkı da büyük bir sevinç oluşturdu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, İlçe Spor Müdürü Nurcan Tabakoğlu tebrik ettiler.

Okul Müdürü Ahmet Akkuş da Ece Asude Ediz'i tebrik edip altın ile ödüllendirdi.
Mehmet AYDOĞAN

#geyve #asude #sampiyon #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs